Antena Căutare

Duminica, la X Factor: Madalina Lefter, concurenta care a cantat cu ABBA, Anastacia si Olivia Newton John

La doar 15 ani, Madalina Lefter a uimit o intreaga lume si are deja in palmares colaborari muzicale “cu greutate”

“Ti lascio una canzone” (“Iti las un cantec”), unde a facut furori cu vocea ei superba. Dupa ce a interpretat memorabil duete cu artisti consacrati, ca Olivia Newton John, Anastacia sau trupa ABBA, adolescenta a intrat in istoria televiziunii italiene dupa ce a devenit primul copil care a incheiat un contract cu postul de televiziune Rai Uno.

Madalina nu a putut sta departe de tara sa si nici de lumea scenei, drept pentru care s-a prezentat si la cel mai tare show de talent din Romania. Dan Bittman a recunoscut-o imediat ce i-a auzit numele: "Esti acea Madalina Lefter?". Tanara concurenta le-a povestit juratilor intreg parcursul ei: "Sunt mandra de mine, ca o romanca din Iasi a reusit sa cucereasca Italia!"

Nici nu si-a inceput reprezentatia pe scena super show-ului X Factor, ca Bittman a si tinut sa precizeze: "Trebuie sa o spun de acum. E o potential castigatoare a acestui concurs. Fata asta e ca un tanc. Nu mai poti sa o opresti cu o armata de oameni!", iar Cheloo a completat: "Daca luam in considerare si varsta, eu zic ca e noul avion cu reactie fabricat in Romania si licentiat la X Factor!" 

O puteti urmari pe Madalina duminica seara, de la ora 20.30, la Antena 1.

Vezi AICI duetul cu Olivia Newton John.

X Factor are baieti de baieti! Cei trei care au "speriat" Youtube-ul!... De la Michael Bolton la Eros Ramazotti: Dima, concurent X Factor, si Ozana Barabancea canta "Piu' Che Puoi"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x