Antena Căutare

E leit Nadir, dar nu a avut norocul lui! Alexandru Grosu a smuls de la audiții doar un dans fierbinte!

Alexandru îmbină munca de patiser cu pasiunea pentru muzică. La audiții, a venit gata să cucerească - atât juriul cât și o fată!

Alexandru îmbină munca de patiser cu pasiunea pentru muzică. La audiții, a venit gata să cucerească - atât juriul cât și o fată!

Nici nu îi lasă pe jurați să-l întrebe ceva - concurentul care ne aduce aminte de exoticul Nadir Tamuz vrea să intre în pâine. Pardon, în melodie. Dar nu e așa ușor - Ștefan Bănică vrea să-l cunoască mai bine. Cum aude că face pateuri, juratului i se aprind toate simțurile. O plăcintă cu brânză și stafide ar merge perfect acum!

Dar de ce să nu aibă parte și ceilalți jurați de surprize culinare? „Lui Delia i-aș face o prăjitură de casă... cu ciocolată!” Perfect! Dar lui Brenciu? „Un cornuleț. Cu stafide și rahat” :))) Hai că la asta nu ne așteptam, Alex!

Ia să vedem cu ce ne mai încânți tu!

„Hai vino iar în gara noastră mică...” - e clar, avem un concurent romantic foc. Cum să nu-și găsească el o fată?! Trebuie să-i dăm o mână de ajutor! Brenciu nu stă pe gânduri și aduce pe scenă o fată din public, să-i fie muză pe durata audiției. Brunetului atât i-a trebuit - ia fata după mijloc și o pupă pe obraji cât e partea instrumentală. Așa „profitor”, mai rar

Delia și Ștefan Bănică îi țin isonul colegului lor și încurajează perechea să se desfășoare. Cât ai zice pește, avem un cuplu care face show de show pe scena X Factor! Fata încă e buimăcită, dar Alex se așază într-un genunchi, o strânge în brațe și parcă ar zbura cu ea direct de pe scenă, sub încurajările juriului: „Pup-o! Pupă-l!”

Să nu ne pripim. Care este verdictul mai întâi? „Pentru că ai avut încredere în genul muzical pe care îl faci, de la mine, în seara asta, ai un DA!”, se pronunță Ștefan Bănică. Delia nu e de aceeași părere: „Stilul de muzică este prăfuit și învechit... nu”, iar Brenciu are propriile îndoieli: „Competiția e prea mare... NU”!

I-auzi, i-auzi, i-auzea! Românii fac show la panoul X Factor! Așa voci... mai rar... Alex Maţaev a înnebunit toate fetele din România, iar acum e "Cu capul în nori"! Finalistul X Factor a lansat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x