Antena Căutare

"E şansa mea, acum ori niciodată!" Florin Răduţă a cântat din nou senzaţional şi a primit un loc în echipa lui Ştefan

Cu şase scaune ocupate de voci extrem de bune, Florin Răduţă a păşit pe scenă cu un singur gând "Este ultima mea şansă. Acum ori niciodată". A intrat în starea potrivită şi ne-a oferit, încă o dată, un moment pe care cu greu îl poţi uita

Cu şase scaune ocupate de voci extrem de bune, Florin Răduţă a păşit pe scenă cu un singur gând "Este ultima mea şansă. Acum ori niciodată". A intrat în starea potrivită şi ne-a oferit, încă o dată, un moment pe care cu greu îl poţi uita.

"V-am spus, în audiţii, că trebuie să memoraţi numele lui Florin Răduţă. Ei bine, acest lucru rămâne valabil. Te vreau în echipa mea", i-a transmis Ştefan imediat după ce piesa a luat sfârşit.

Florin Răduţă va merge în etapa următoare, cea a duelurilor, în timp ce Afina Madoian a trebuit să se ridice de pe scaun şi să iasă din concurs. Rămânem însă cu vocea incredibilă a lui Florin, dar şi cu amintirea prestaţiei sale din Audiţii.

Surpriză! Erika Isac revine, iar acum, de balade se ține! “În seara asta n-ai turat motorul ăla de 400 cp. Cu toate aste... Când a început EA să cânte, sala a amuţit! Mădălina Căuş l-a lăsat fără cuvinte pe Ştefan Bănică: "M-am speriat puţ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x