Antena Căutare

"E timpul sa devenim rai!" E timpul pentru BOOTCAMP!

La X Factor incepe bootcamp! Sau, pe romaneste, tabara de pregatire. Unde nu mai e loc pentru nicio greseala! Din 196 de aspiranti la titlul de X Factor vor mai ramane la finalul acestei etape 24. Competitia e dura, standardele ridicate, iar evaluarea juratilor mai stricta ca oricand. Cheloo, aparent cel mai neiertator dintre jurati, cel de care s-au temut mare parte dintre concurenti si ale carui replici au starnit controverse, vine cu o propunere pe masura reputatiei sale: “E timpul sa devenim rai!".

"E timpul sa devenim rai!" E timpul pentru BOOTCAMP!
"E timpul sa devenim rai!"

La X Factor incepe bootcamp! Sau, pe romaneste, tabara de pregatire. Unde nu mai e loc pentru nicio greseala!

Din 196 de aspiranti la titlul de X Factor vor mai ramane la finalul acestei etape 24. Competitia e dura, standardele ridicate, iar evaluarea juratilor mai stricta ca oricand.

Cheloo, aparent cel mai neiertator dintre jurati, cel de care s-au temut mare parte dintre concurenti si ale carui replici au starnit controverse, vine cu o propunere pe masura reputatiei sale: “E timpul sa devenim rai!".

Dar, dupa cum se spune, "binele meu e raul altuia", sunt usor de intuit surprizele ce ii asteapta pe concurenti.

Cat despre ceilalti doi jurati, atat Delia, cat si Dan Bittman se arata mai necrutatori ca niciodata. Daca pana in acest punct, Delia a parut cea mai blanda dintre jurati, acum intoarce armele.

“Cand ma uit in urma imi dau seama ca ne-am lasat dusi de val, ne-am entuziasmat prea tare si nu era cazul”, acesta este gandul cu care Delia porneste in bootcamp.

“Vreau ca in fazele finale ale concursului sa nu ajunga decat cei care merita cu adevarat”, completeaza Dan Bittman.

Lupta e apriga, insa pe langa talentul lor, concurentii mai au doi aliati. Este vorba despre Razvan si Dani care le vor fi aproape de fiecare data cand vor avea nevoie de un sfat sau de o incurajare. Dani chiar i-a asteptat pe concurenti la coborarea din autocar cu o sesiune de autografe.

Candidatii la marele premiu de 200.000 de euro si-au lasat rand pe rand semnatura pe carnetelul carismaticului prezentator de la X Factor: “In autocarul acesta s-ar putea sa fie viitorul castigator X Factor. Daca nu ne mai baga in seama dupa, am autograful de acum” a spus Dani.

Dincolo de competitie, concurentilor li se pregateste o surpriza incredibila!

Despre ce este vorba vedeti duminica aceasta, de la 20.30, in....BOOTCAMP!!

Delia, devastata de eliminarile de la X Factor! N-a dormit cateva zile!... Juratii X Factor, in discutii aprinse pana la trei dimineata!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x