Antena Căutare

"Ea este Dana, colega meaaa!" A lasat Amicii si traieste aventura la puterea X

“Ea este Dana, colega mea! Si vreau diseara sa ma plimb cu ea”. Piesa cantata de Amicii a facut furori in anul 2000. Sa fim seriosi, nu era domnisoara sa nu fi vrut macar un minut sa poarte numele asta! Si mai ales ca Florin Ristei, interpretul melodiei, avea ceva al lui, inca de atunci...

<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE </xml>“Ea este Dana, colega mea! Si vreau diseara sa ma plimb cu ea”. Piesa cantata de Amicii a facut furori in anul 2000. Sa fim seriosi, nu era domnisoara sa nu fi vrut macar un minut sa poarte numele asta! Si mai ales ca Florin Ristei, interpretul melodiei, avea ceva al lui, inca de atunci...

In zilele noastre, Florin n-o mai are pe Dana, dar este la fel de plin de viata si de zambitor. Poseda 25 de primaveri, e frezat, aranjat si s-a dat si cu parfum sa vina la X Factor.

Tarziu a realizat ce succes grandios avea la doar 13 ani, cand canta in Piata Constitutiei din Capitala. Acum, i se inmoaie genunchii amintindu-si de acele momente.

A inceput la sase ani sa cante la vioara, apoi a continuat cu pianul. Dupa momentul „Dana”, ce i-a ramas ca o eticheta lipita de frunte, nu a lasat muzica, iar acum, are o formatie, Freestay, cu care face show in cluburile din Bucuresti. Ba chiar isi permite sa glumeasca cu colegii de trupa intrebandu-i daca aveau postere cu el.

E energic la maximum, zambeste continuu si da o stare de optimism cum rar vezi asa ceva. A fost impins de prieteni de la spate si asa a venit la cel mai tare concurs de descoperit talente din Romania. E sigur ca poate da tot ce e mai bun din el si va arata ca are factorul X.

Cine i-a distrus tineretea lui Cheloo?

Intra in scena si este recunoscut imediat. Dar nu trebuie sa ne spui nici cum te cheama, nici cine esti. Il stiti, nu? Ea este Dana, colega meaaa”, a exclamat juratul Dan Bittman.„Mi-ai distrus tineretea cu melodia asta”, a adaugat Cheloo.

Tanarul nu se poate abtine si spune: „Nu ma cheama Dana!”. Si incepe sa cante: Mika-Grace Kelly. Mai subtire, mai gros, cum se pricepe el, adica de minune!

Interpreteaza cu o lejeritate debordanta, sare, traieste fiecare sunet in parte si ii convinge pe jurati. Pana si Cheloo e incantat de prestatia sa!

Dupa trei de "DA" si multe cuvinte de lauda, Florin merge mai departe. Delia l-ar vrea in echipa ei si sustine asta sus si tare!

Cam atat, iese din scena, isi imbratiseaza prietenii si canta si in culise, ca doar muzica e mai buna ca saorma si se hraneste cu ea de dimineata, la pranz si seara.

Cheloo: "De o viata caut o femeie care sa ma intretina!"... Juratii se dezlantuie la final de show! Capul lui Cheloo vs. chitara: care se sparge mai repede?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x