Antena Căutare

Ea poate să fie "noua" Delia?! Beatrice Apostu a cântat în trupa N&D, iar acum e pregătită să câştige X Factor: "E un pic ciudat că..."

Ce surpriză! Beatrice Apostu, o artistă care a cântat alături de Nick de la N&D, a venit la X Factor să demonstreze că are talent. Şi a reuşit!

Ce surpriză! Beatrice Apostu, o artistă care a cântat alături de Nick de la N&D, a venit la X Factor să demonstreze că are talent. Şi a reuşit!

Cu siguranţă vă aduceţi aminte de hiturile N&D. La începutul anilor 2000, Delia şi Nick făceau furori în discotecile din toată ţara şi erau adoraţi de mii de adolescenţi. Deşi timpul a trecut, melodiile lor sunt la fel de iubite. Dovada? În urmă cu doar doi ani, Beatrice cânta celebrele piese alături de Nick...

"Am colaborat cu Nick. M-a ascultat în studio şi mi-a propus să lucrăm împreună. Am refăcut piesele N&D cu vocea mea şi le-am cântat în concerte", povesteşte Beatrice.

A venit la X Factor cu speranţe mari, deşi o sperie un lucru. "Este un pic ciudat faptul că vin la preselecţii, iar Delia e în juriu", recunoaşte Beatrice. Dar nu a fost deloc aşa!

După o scurtă conversaţie cu jurata noastră, în calitate de "fostă colegă a lui Nick", Beatrice e pregătită de spectacol. A ales piesa "Titanium", lansată de Sia. Ce curaj!

"Trebuie să mai lucrezi puţin la emisie, dar din partea mea ai un DA", e de părere Bănică. Dar acum e acum! Ce părere are Delia despre interpretarea ei? "Îmi doresc să ai un profesor de canto bun, aşa că îţi dau un DA", îi spune artista.

Bun, atunci e clar că Beatrice merită să fie la X Factor. Felicitări!

"Ați crescut standardul la X Factor!" Piesa "Hit the road Jack" nu a sunat NICIODATĂ AȘA! Brain Band... Îngerii nu mai au demonii lor! Alexandru Teodoru i-a speriat pe jurații X Factor cu interpretarea sa!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x