Live acumObservator 19
Prime Time 20:30X Factor

Eden Loren: Sanremo, Toto Cutugno, China, Gladiator, X Factor Roma(nia)!!!

După ce a urcat pe scena faimosului festival ”Sanremo”, după ce a cântat alături de marele Toto Cutugno ori de Laura Bretan și a dat concerte la Sala Palatului, Eden Loren a venit la X Factor Roma(nia). Paranteza e dată de faptul că solistul este unul dintre cei mai mari fani ai echipei de fotbal din capitala Italiei

Deși are numai 19 ani, italianul Eden Loren a cântat, până acum, pe marile scene ale lumii

Italianul Eden Loren, 19 ani, e specialist în două probleme: cântă foarte bine și e unul dintre cei mai mari fani ai echipei de fotbal AS Roma. Așa că dacă vrei să te bagi pe sub pielea sa, îi spui câteva nume de jucători, îi vorbești despre starul Francesco Totti și, gata, din acel moment, al tău este!

Super 4, show total la Neatza! Ascultă aici "Caruso"!

La X Factor România, Eden a venit după ce a acumulat ceva experiență, deși are doar două decenii de viață. A urcat, la secțiunea ”Tineret”, pe scena faimosului Festival de la Sanremo, a cântat la Kiev ori Moscova, i-a dat replica, cum spun actorii, marelui Toto Cutugno, a mers la Sala Palatului din București, a făcut duo cu Laura Bretan, s-a băgat la partituri ceva mai grele, precum muzica din ”Gladiator”, și a uimit China, când a interpretat, în Asia, ”Mo Li Hua”.

Cu toate acestea, Eden recunoaște că a avut ceva emoții. ”Nu eram în Italia natală și, deci, juriul nu provenea din țara mea. Nu știam cum voi fi primit, așa că am avut ceva emoții”. ”Mai mari ca la un Lazio-Roma” (n.r. - derbyul fotbalistic al capitalei Italiei)? ”Nu, acolo e altceva, acolo tremuri tot!” S-a temut de Ristei și de a sa jurizare și spune că Loredana e cea mai frumoasă: femeie, melodie, tot. Plus că înțelege multe din graiul nostru, pentru că vine de ceva vreme și pe la București.

Video