Antena Căutare

Cei 9 MAGNIFICI, care au uimit X Factor! Trupa Bravissimo vă va face pielea "de găină" cu interpretarea lor

Voinici la stat și în glas, membrii trupei Bravissimo și-au propus să ne lase cu gura căscată. După ce au umplut scena de la X Factor, ne-au dat o lecție de muzică live, au decis să treacă la nivelul următor

Voinici la stat și în glas, membrii trupei Bravissimo și-au propus să ne lase cu gura căscată. După ce au umplut scena de la X Factor, ne-au dat o lecție de muzică live, au decis să treacă la nivelul următor.

Sosiți tocmai de la Chișinău, "cei nouă magnifici" și-au deschis sufletul și au făcut ce știu mai bine - să cânte. Vivo per lei, piesa lui Andrea Bocelli, a sunat mai frumos ca niciodată. Nu ne-au bucurat doar urechile și sufletul, ci parcă tot corpul a simțit acordurile, făcându-ne pielea "de gâină".

Vocile perfect acordate i-au lăsat pe cei trei jurați fără cuvinte, o sală întreagă ridicându-se în picioare pentru a-i aclama.

"SENZAȚIONAL! E o gură de aer proaspăt pentru X Factor anul acesta!" le-a mărturisit Delia impresionată.

Răspunsul celor trei jurați a fost la fel de spectaculos, pe măsura prestației, Delia, Horia și Ștefan spunând în cor - "Răspunsul nostru este DA!"

“Dacă s-ar fi uitat Simon Cowell ar fi zis <<Well done!>>”, consideră Horia, iar noi suntem deja nerăbdători să-i auzim din nou cântând. Până la următoare întrevedere, dăm REPLAY clipului de mai sus.

Ritual de „EXORCIZARE” pe scena X Factor! Florian Costan l-a făcut pe Horia Brenciu să cadă sub masă cu prestația sa... Vorbeşte mult, se "energizează" pe scenă şi s-a dezbrăcat în faţa juraţilor! Aurelia, show total la 52 de prim...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x