XFactor

VINERI | ora 20.00

Duelurile au ajuns la final! Ei sunt concurenţii care vor cânta în Galele LIVE de la X Factor!

 
+4 click pentru
galerie

Marea Finală a show-ului de talente ”X Factor” se apropie cu pași repezi. În ediția de astăzi au fost duelurile, astfel că  jurații emisiunii și-au ales concurenții care vor intra în galele live. 

Așadar, Duelurile au ajuns la final, iar după câteva ore în care emoțiile și tensiunea au atins cote maxime, Ștefan Bănică, Delia, Carla's Dreams și Horia Brenciu și-au desemnat concurenții care au șanse mari în galele live. 

Horia Brenciu, care s-a ocupat în acest sezon de Grupuri, a ales să meargă mai departe cu trupa VOX și cu Diamonds

Ștefan Bănică, însă, a mizat pe Doinița Ioniță și pe Ioana Bulgaru, în timp ce Carla's Dreams i-a ales pe Cristian Moldovan și pe Alexandru Stemițean.

De cealaltă parte, Delia a mizat pe Bella Santiago și pe Cristina Vasopol. 

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

🎼 Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE