Antena Căutare

Trei Elvis pe aceeași scenă: Vasile, Ristei și juratul Ștefan Bănică fac spectacol în „Blue Suede Shoes”

A ridicat un club în Mioveni în cinstea lui Elvis și de ani de zile îmbracă costumele regelui rock'n'roll. Valentin Mogoașe este convins că îl poate reînvia pe Elvis în fața juriului X Factor!

A ridicat un club în Mioveni în cinstea lui Elvis și de ani de zile îmbracă costumele regelui rock'n'roll. Valentin Mogoașe este convins că poate reînvia legenda muzicii în fața juriului X Factor!

Cu freza aranjată ca a superstarului, îmbrăcat într-un costum lucios alb și negru și o curea pe care scrie cu litere de-o palmă „ELVIS”, Valentin pășește pe scena X Factor. Deliei îi vine să izbucnească în râs - de mult nu a mai venit cineva care să-l imite pe artist până în cele mai mici detalii.

Horia îl ține minte atât pe el cât și pe fetițele lui, de la o fostă emisiune. Ștefan nu îl cunoaște dar este impresionat de devotamentul bărbatului în toată firea.

Începe brusc, a capella, melodia „Love Me Tender”. Vocea răsună clar în cameră și juriul descoperă stupefiat că Valentin are un timbru extrem de apropiat de cel al lui Elvis.

„E frumos că aduci un omagiu poate celui mai mare artist al tuturor timpurilor, dar aici e X Factor, nu e un concurs de imitație”, insistă Ștefan la sfârșitul melodiei. Juratul se îndoiește că pot face ceva cu talentul lui Valentin. Deliei îi pare rău totuși de Valentin - e prea bun ca să-l trimită acasă. Să înțelegem că ultimul cuvânt îl are Brenciu? DA!

Înainte să dea verdictul însă, juratul mai are o rugăminte - să asculte nu unul, nici doi, ci trei Elvis live. Valentin, Ristei, fostul câștigător X Factor (venit între timp pe scenă) și ... colegul său, Ștefan!

Provocare acceptată! Trio-ul cântă „Blue Suede Shoes” spre deliciul spectatorilor. Dar ce facem cu Valentin?

Îl trecem mai departe - doi de DA de la Horia și Delia!

E polițist și te-ai fi așteptat să fie un DUR! Cristian Doghi a EMOȚIONAT o sală întreagă cu vocea sa... Doi frați în aceeași competiție! Florea îl urmează pe Goaie: „Vreau să-mi fac o trupă după ce câștig X Factor”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x