XFactor

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Emilian Nechifor și-a avertizat fanii! Ce mesaj a postat pe pagina lui de Facebook: "Vă rog, dați report!"

 

Emilian Nechifor pare să fie ţinta uor glume proaste. Deşi este îndrăgit de o mulţime de fani, artistul a avut parte şi de o surpriză neplăcută din partea unor persoane rău intenţionate.

Imediat a postat un mesaj pe Facebook, avertizându-şi prietenii:

"Hei! Nu am cont de "ASKfm" și nici nu știu cum funcționează. Am încercat să dau report și nu s-a închis acel cont fals nici până acum. Va rog, daţi report la acel cont și share la această postare!"

Reacţia fanilor nu a întârziat să apară, aşa cum era de aşteptat: "Oricum, nu cred că cineva ar crede că este contul tău", "Când faci primul live pe pagină?". Aşa se întâmplă când oamenii te iubesc, ajung să te cunoască mai bine decât ai crede.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe