Antena Căutare

Emoții câte la el întâlnești, la toată trupa Jukebox nu găsești: “Am murit și am înviat, a nu știu câta oară!” O piesă foarte bună l-a urcat pe Alex Vasilache pe scaun!

Credeați că dacă a urcat pe scenă data trecută, gata cu emoțiile pentru el? De unde! Stați să-l vedeți acum, la proba Scaunelor!

Credeați că dacă a urcat pe scenă data trecută, gata cu emoțiile pentru el? De unde! Stați să-l vedeți acum, la proba Scaunelor!

Alex Vasilache a cântat o viață pe scenă cu Jukebox. De trupă ați mai auzit, iar pe Alex, separat, l-ați auzit cântând la audiții, când și-a făcut curaj să urce SINGUR pe scenă, pentru prima oară!

I-a ieșit foarte bine, iar Horia deja îi promitea succesul solo, dacă și numai dacă va fi în grupa lui. Eh, n-a fost să fie și iată-l „la mâna” Deliei.

Proba Scaunelor. Face, din nou, ca titirezul, și până nu cântă, nu se potolește, asta-i clar. Deci, să cânte! O piesă bună și emoție multă pe "You Are So Beautiful" a lui Joe Cocker. Și îi poartă noroc, căci îl urcă pe un scaun.

De unul singur poate e mai greu, dar tot ce a învățat din trupă îl ajută acum și este considerat un cunoscător. Poate, de data următoare, Alex urcă pe scenă cu încredere și cu doar două, trei...emoții.

"Nu-mi plac regulile!" Andrei Ioniță, nonconformistul patriot "și-a pus cușma la bătaie" și a trecut... Emoţie, energie şi o voce impecabilă! Sasha Călinescu are pachetul perfect pentru X Factor: "Eşti altfel decât ceil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x