Antena Căutare

"Este băiatul cu portocalele". Cristian Nistor, mega-surpriza de la X Factor! Delia a rămas uimită când l-a văzut: "Băi, îl mai știți? Mă, dar ai crescut. Arăți diferit!"

În urmă cu 11 ani, Cristian Nistor făcea furori cu piesa ”Coji de portocală”, alături de Simona Nae. Însă timpul a trecut și, deși piesa încă le este cunoscută multora, artistul nu s-a mai bucurat de acelaș succes. Crede că participarea sa la X Factor ar putea fi asul de mânecă pe care îl mai are.

În urmă cu 11 ani, Cristian Nistor făcea furori cu piesa ”Coji de portocală”, alături de Simona Nae. Însă timpul a trecut și, deși piesa încă le este cunoscută multora, artistul nu s-a mai bucurat de acelaș succes. Crede că participarea sa la X Factor ar putea fi asul de mânecă pe care îl mai are.

”Mă ocup cu muzica de la 17 ani. Îmi doresc să fiu din nou pe scenă, să simt oamenii, să pot transmite. Ar fi cele mai fericite momente ale vieții mele. Cu siguranță "X Factor" poate să fie o reinventare a mea”, spune Cristian, care a mai participat până acum la competiții de amploare, precum ”Cerbul de aur” sau ”Eurovision”.

Lumea nu știe nici măcar 20% din ce pot să cânt. Nu e chiar ca la școală, dar "X Factor" este tot un soi de examen, poate ultimul pentru mine din categoria de interpretare pentru că au trecut anii peste mine, nu mai am 17 ani, încep să îmbătrânesc. Mă gândesc că poate ar fi cazul, ca un fotbalist, să atârn ghetele în cui, în ceea ce privește participarea la concursuri ”, a povestit Cristian Nistor.

Teodora Sava, fetița minune a muzicii! Când s-a născut, nu a scos niciun sunet, însă acum a recuperat cu brio: "Spe... Concurentul de la ”X Factor” care a intrat sub pielea lui Carla’s Dreams: ”Tu ai o voce scumpă!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x