Antena Căutare

„Ești casnica cu cea mai frumoasă voce din România!" Sidonia Prodan, o mămică cu un glas ce ți-ai dori să te adoarmă seara!

O prezență gingașă și feminină a apărut la audițiile X Factor, iar povestea ei pare ruptă din basmele cu zâne

O prezență gingașă și feminină a apărut la audițiile X Factor, iar povestea ei pare ruptă din basmele cu zâne. Sidonia are acum 34 de ani și locuiește la Toplița, dar momentul care i-a schimbat cu adevărat viața s-a petrecut pe când avea doar 17 ani. Atunci a adus pe lume una dintre minunile sale - băiatul cel mare. Cel mai mic dintre feciori i-a adus bucurie în urmă cu 11 ani.

Susținută de cei trei "prinți" din viața sa, "zâna cea bună" pășește timid pe scenă, în fața juraților. A trecut prin multe greutăți din pricina faptului că a adus pe lume un copil la doar 17 ani, resimțind și lipsa mamei sale, care a mers la ceruri prea devreme, pe când Sidonia avea 10 ani. "Viața ne călește și ne învață să fim puternici."

Încurajată de aplauzele publicului, Sidonia pășește în lumea muzicii, pe scena X Factor, cu piesa Aliciei Keys - If I ain't got you. Delicată, sensibilă și totuși cu putere în glas, mămica îi impresionează pe jurați de la primul acord. Timbrul său vocal este pur și simplu liniștitor și cald.

Reacțiile tuturor nu încetează să apară după o astfel de prestație.

"Ești casnica cu cea mai frumoasă voce din România. Ești pur și simplu răscolitoare!" sunt cuvintele lui Horia. "Copiii încă nu realizează ce voce are mama!", punctează și Ștefan.

Cu o sală întreagă în picioare, cei trei jurați nu îi pot oferi un alt răspuns decât trei de DA!

Juratul Horia se bucură de prezența Sidoniei, mărturisind că aceasta este abia la început de drum "Am văzut o femeie care și-a făcut o familie și acum începe să-și construiască și o carieră."

În această seară, de la 20:30! Cei trei jurați X Factor, pentru prima oară împreună pe aceeași scenă... Au lăsat corul Bisericii pentru scena de la X Factor! Trupa Maria ascunde o poveste de viață impresionantă și patru voci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x