Antena Căutare

EXCLUSIV! Interviu cu Nadir: „Sunt un romantic! Noul meu single este inspirat dintr-o luptă de menținere a iubirii”

Zilele trecute, Nadir Tamuz a lansat cel mai nou single al său pe AntenaPlay. Cu această ocazie, fostul concurent X Factor ne-a acordat un interviu în exclusivitate. Ce înseamnă muzica pentru el, care a fost muza noului single, cât de mult l-au ajutat mentorii X Factor, cu ce fost coleg ar vrea să facă un duet și cum ar trebui să arate femeia perfectă pentru el, mai jos

Zilele trecute, Nadir Tamuz a lansat cel mai nou single al său pe AntenaPlay. Cu această ocazie, fostul concurent X Factor ne-a acordat un interviu în exclusivitate. Ce înseamnă muzica pentru el, care a fost muza noului single, cât de mult l-au ajutat mentorii X Factor, cu ce fost coleg ar vrea să facă un duet și cum ar trebui să arate femeia perfectă pentru el, mai jos:

La X Factor, ai dezvaluit povestea tatuajelor tale. Ambele iti amintesc de parintii tai, mai ales de mama ta. Cat de mult te-au influentat ei in alegerea acestei cariere?

Pai... Avand in vedere ca vocea am mostenit-o de la tatal meu, el m-a influentat cel mai mult. Chiar si acum imi spune sa studiez istoria muzicii. Toata familia ma sustine si sper sa ii fac mandri de realizarile mele.

Ce doresti sa transmiti prin muzica?

Muzica pentru mine este ca o camera in care sunt singur si pot sa fac ce vreau. Trag aer in piept si incerc sa transmit trairile mele. Sunt un romantic si cred ca cel mai mult mi-as dori sa transmit iubire prin muzica.

Melodia Leyla este inspirata de povestea de dragoste dintre Romeo si Julieta. Care a fost sursa de inspiratie a noului single?

Noul single, "Mana in mana", este inspirat dintr-o lupta de mentinere a iubirii, de a nu pune pe primul plan alte valori, ceea ce este destul de greu in zilele noastre.

Cum a inceput colaborarea cu J. Yolo?

Eram in studio cu Randi si ne-am gandit ca ar fi potrivita si o parte de rapp pentru single. Primul care ne-a venit in minte a fost J. Yolo. Se potriveste perfect.

Cum ati ales numele piesei?

Randi a scris versurile si tot el a ales si numele piesei. Face referire la faptul ca impreuna cu persoana iubita iti poti implini orice vis.

În opinia ta, care sunt ingredientele succesului in muzica, in Romania?

Inca nu am cunoscut succesul in muzica, dar cred ca perseverenta. Trebuie sa ai rabdare si, cu siguranta, vei reusi.

Regulile nu mai sunt aceleasi - scena unui concert este complet diferita fata de scena X Factor. Cum te simti acum in fata a mii de oameni?

Este mult mai usor decat la X Factor. Un concurs implica multe emotii, iar in fata publicului este o bucurie sa canti. Emotii am mereu, altfel nu as fi artist, dar sunt constructive.

Te-au ajutat sfaturile mentorilor de la X Factor in cariera?

Dan Bittman mi-a dat cele mai bune sfaturi si mi-au folosit pana acum. Ii multumesc, pe aceasta cale!

Cheloo ti-a dat o porecla la X Factor, Idolul gospodinelor. Se mai potriveste cu viata ta de acum, dupa ce show-ul s-a terminat?

Cheloo avea tot timpul cate ceva pentru mine. Cred ca sunt foarte multe gospodine in Romania, deci mi-ar placea sa se mai potriveasca.

Cum arata o zi din viata ta?

Pai... ma trezesc, fac vocalize, cant si, abia dupa, incepe ziua. Studiez mult tehnica vocala, vreau sa ma perfectionez si dedic mult timp studiului. Cant, compun si studiez muzica.

Ai pastrat legatura cu fostii colegi de la X Factor? Cu cine ai vrea sa faci un duet?

Cu Ioana Anuta mi-ar placea sa fac un duet si sper sa se intample curand.

Care sunt planurile tale de viitor?

Imi doresc foarte mult sa scot cat mai multe piese bune, care sa se auda pe radio si tv! Urmatorul single as vrea sa fie compozitie proprie.

Cred ca toate fanele tale se intreaba acelasi lucru: ai iubita?

Nu am timp de iubita. Toate la timpul lor! :)

Cum ar trebui sa fie femeia visurilor tale?

Fata visurilor...INTELEGATOARE, cred ca asta e cel mai important :)

Vrei sa fii cucerit sau iti place sa cuceresti?

Imi place sa cuceresc dar, de obicei, sunt cucerit. :)))

Daca gasesti acel suflet pereche, ti-ai tatua portretul ei?

Dupa 40 de ani de casnicie. :)))) Abia atunci voi sti ca este sufletul meu pereche.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x