Antena Căutare

Explozie de culoare, muzică, dans și replici savuroase la debutul noului sezon „X Factor”

            Concurenții „X Factor” și-au etalat atuurile în prima ediție din acest sezon, au mizat pe momente care le-au pus în valoare vocile sau, dimpotrivă, au ales să arate că sunt curajoși și au simțul umorului. De la o adolescentă nonconformistă, cu părul verde, la un student la stomatologie sau un sunetist care i-a uimit pe cei patru jurați, seara de vineri a fost una plină de strălucire la „X Factor”.

Concurenții „X Factor” și-au etalat atuurile în prima ediție din acest sezon, au mizat pe momente care le-au pus în valoare vocile sau, dimpotrivă, au ales să arate că sunt curajoși și au simțul umorului. De la o adolescentă nonconformistă, cu părul verde, la un student la stomatologie sau un sunetist care i-a uimit pe cei patru jurați, seara de vineri a fost una plină de strălucire la „X Factor”.

Alexandra Tănăsoiu și Emilian Nechifor formează un cuplu, dar în show-ul de la Antena 1 și-au făcut concurență unul altuia. Sunt tineri, pasionați de muzică, se iubesc și vor să arate cât de talentați sunt. Au povestit că relația lor se datorează cumva prezentatorilor Răzvan și Dani: s-au cunoscut datorită emisiunii Neatza, în sensul că el era invitat, iar ea l-a văzut, l-a auzit cântând, apoi l-a căutat pe Facebook și așa au ajuns față în față. Niciunul dintre ei nu este străin de muzică, pentru că Alexandra este fostă membră a trupei XOXO, iar iubitul ei concurent la Eurovision. Juratul Ștefan Bănică a fost de-a dreptul fermecat de frumusețea Alexandrei, dar a sfătuit-o să mai exerseze pentru că pe scena „X Factor” nu a arătat cât de mult poate spune prin muzică. Deși a trecut mai departe, Alexandra a fost vădit afectată de reproșurile juraților. Nu același lucru s-a întâmplat însă cu iubitul ei, pentru că acesta a reușit să-l ridice de pe scaun pe Ștefan: „Ești motivul pentru care mă aflu în juriu la X Factor”, l-a felicitat acesta.

La numai 17 ani, Andreea Alupei a electrizat scena de la „X Factor”. Cu o atitudine rebelă, dar sigură pe ea, cu părul verde și o voce care este mult peste puterile unei adolescente, Andreea a fost nu numai o pată de culoare, ci a adus și un suflu proaspăt pe scenă.

Aceasta și-a ales o piesă grea, a misterioasei Sia, cu care s-a jucat muzical, spre bucuria și încântarea juraților. Nu s-a sfiit nici să-l provoace pe Carla’s Dreams la un mic duet, iar cei patru au felicitat-o și i-au dat votul de încredere.

Sara Paula Oaie întruchipează perfect spiritul X Factor și asta s-a văzut de la primele note pe care le-a atins. Emotivă și retrasă, tânăra s-a adunat și le-a oferit juraților un moment pe care nu-l vor uita. Sara, un fan Mickey Mouse, a interpretat piesa „Da, mamă”, așa că Delia s-a declarat mai mult decât mulțumită: „Cea mai bună interpretare pe care am auzit-o în seara aceasta”, i-a spus jurata, iar Ștefan Bănică a exclamat din tot sufletul după ce a auzit-o cântând: „N-ai cântat bine, ai cântat foarte bine! Ai fost o surpriză, măi fato!”.

Și Radu Hărsulescu, de meserie sunetist, a adus uimire pe fețele juraților. Însoțit de frumoasa sa familie, care l-a susținut din culise, acesta a cântat ca un adevărat profesionist și a fost extrem de apreciat de cei patru mentori.

La 15 ani, Alexandru Orian jonglează cu versurile pentru că este propriul compozitor al bucăților de rap pe care le interpretează.

Vineri seara la „X Factor” nu au lipsit nici momentele amuzante sau picante. Ioan Alexandru Popovici, un student la medicină dentară, a renunțat la haine și a interpretat ultima parte a melodiei pe care a pregătit-o la bustul gol, sub ochii uimiți ai juriului și delirul publicului feminin.
Și reacția lui Horia Brenciu a fost pe măsură: simpaticul jurat l-a întrebat pe concurent de ce nu merge la „Tempation Island – Insula iubirii”, iar răspunsul acestuia a smuls hohote de râs: „Numai dacă veniți și dumneavoastră”. Totodată jurizarea lui Horia pentru acest moment va rămâne în istoria show-lui „X Factor”, pentru că după ce a refuzat să-l treacă mai departe, convins de Răzvan și Dani acesta a spus în cele din urmă DA.

La fel ca anul trecut, telespectatorii au ocazia să voteze prin intermediul Aplicației X Factor concurenții favoriți. Mecanismul e urmatorul: publicul poate vota din aplicație orice concurent care a luat minimum 3 DA, iar la finalul audițiilor, concurentul cu cele mai multe voturi ajunge direct în galele live și scapă de bootcamp. Așadar, publicul își păstrează puterea de decizie și poate vota ediție de ediție concurentul prefetat, urmând ca la finalul audițiilor să se adune voturile care vor desemna un singur câștigător. Votul în aplicație se activează de îndată ce concurentul a luat DA-urile de la jurați și se poate vota doar 24 de ore. De asemenea, în cadrul aplicației emisiunea X Factor se vede intelegral și gratuit. Tot aici, utilizatorii găsesc informații complete despre cei 4 jurați, despre concurenți, dar și cele mai bune momente din emisiuni, albume foto și știri.

În sezonul anterior au fost 140.000 de descărcări ale aplicației X Factor. Concurenții din prima ediție „X factor” care pot fi votați în aplicație sunt: Andreea Alupei, Alexandru Nicolae Orian, Sara Paula Oaie, Ioan Alexandru Popovici, Radu Harsulescu, Alexandra Tanasoiu, Emilian Nechifor.

S-au cunoscut la "Neatza cu Răzvan și Dani" și au venit împreună la X Factor. Insă muzica ar putea să îi despa... "Bă băiatule ești o comoară!", asta i-a spus Ștefan Bănică, după ce și-a terminat prestația! Mihai Nechifor a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x