Antena Căutare

Explozie de energie la X Factor. Denis Alexandra Iane a făcut show pe acordurile piesei "I Like It"

Denis Alexandra Iane are 29 de ani și este de profesie arhitect. Look-ul său nonconformist nu putea trece neobservat. Astfel, concurenta a atras atenția celor prezenți la preselecțiile pentru sezonul 9 X Factor înainte de a urca pe scena.

Galerie
X Factor - Sezonul 9: : Denis Alexandra Iane - I Like It & Killing Me Softly

Denis a povestit că are un aspect dur, însă în ciuda aparențelor temperamentul său este unul foarte soft. De-a lungul timpului, părinții săi i-au recomandat să încerce să fie mai feminină, însă au înțeles cu timpul că stilul lui Denis este unul aparte și au acceptat-o exact așa cum este.

"Cine e băiatul, cât de mare e băiatul sau cum îl cheamă pe băiatul?" sunt doar câteva dintre întrebările pe care mama lui Denis le-a primit în copilăria concurentei, omenii fiind intrigați de felul în care aceasta arăta.

Denis a venit la X Factor conștientă fiind că prin prestațiile sale muzicale poate aduce zâmbetul pe chipurile oamenilor. Energia ei pozitivă și bucuria prin care sărbătorește muzica i-au atras și pe jurații X Factor.

Emisiunea "X Factor" poate fi urmărită vineri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Când a pășit pe scenă, Delia a remarcat exuberanța lui Denis, iar Loredana a recunoscut-o încă din primul moment. Concurenta este fană a juratei X Factor și s-a numărat de multe ori printre fanii aflați în primele rânduri la concertele acesteia.

Pe scena X Factor, Denis Iane a ales să interpreteze hit-ul "I Like It", interpretat de Cardi B, Bad Bunny și J Balvin. Pe întreaga durată a prestației muzicale, membrii juriului au dansat și s-au bucurat de spectacolul oferit de concurentă.

"Ești tare! Ne-ai dat o super stare! Ai energie! Ai farmec! Așa da, măi frate! Da! Da!", a spus Ștefan Bănică în momentul în care Denis Iane și-a încheiat momentul pe scena X Factor.

Denis Iane a primit 3 X Da pentru prestația muzicală originală pe care a oferit-o. Delia a fost însă nevoită să îi dea un NU concurentei. Membra juriului a declarat apoi că nu îi place acest nou regulament "în care ești forțat să dai NU la final pentru că altfel trimiți în bootcamp omul și nu îți dorești asta".

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon vineri, la ora 20:30, la la Antena 1 si pe Antena Play!​

Andra Ariadna Chitu, energie și talent pe scena X Factor. Pur și simplu s-a dezlănțuit în fața juraților... Angelo Iancu e posesorul unui timbru baritonal de excepție. Cum a impresionat pe scena X Factor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x