Antena Căutare

Faceți loc, vine mezinul serii la X Factor! Antonio Pican nu se cunoaște cu modestia: „Sunt vlogger, am succes la fete și sunt foarte cunoscut”

La doar 14 ani, un puști din Moreni a reușit să trezească aminitiri în rândul juraților X Factor, în special lui Ștefan Bănică

La doar 14 ani, un puști din Moreni a reușit să trezească aminitiri în rândul juraților X Factor, în special lui Ștefan Bănică.

Antonio Pican, care la vârsta de 14 ani este pasionat de vlogging, s-a luat mai întâi la întrecere cu Horia Brenciu, artistul fiind și el interesat de acest domeniu. Încrezător în forțele lui, Antonio a continuat discuția degajat, însă starea i s-a schimbat în scurt timp. La finalul reprezentației, Antonio a cântat ultimele versuri printre lacrimi din cauza emoțiilor, deși melodia era una foarte veselă.

Înduioșat, Ștefan Bănică jr nu s-a putut abține să nu facă o remarcă personală. ”Mă uitam la tine și mă gândeam la fiu-miu, măi, băiatule!”, a declarat juratul X Factor.

Salvatore, un italiano vero! O monedă de 10 bani l-a adus pe scena ”X Factor”: "Destinul e de vină"... Și-a încheiat reprezentația cu ochii în lacrimi. Ioana Savu, un munte voce ascuns în spatele unei drame: „Ai niște calit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x