Antena Căutare

Fata care vinde flori, e roșie-n obrăjori și are un talent uriaș! Ștefan Bănică s-a ridicat de pe scaun și a făcut ceva neașteptat!

La 23 de ani are o figură și un suflet de copil. Jenifer Botilă, una dintre puținele concurente care l-au făcut pe exigentul Ștefan Bănică să o sărute pe frunte și să-i ureze succes în continuare

La 23 de ani are o figură și un suflet de copil. Jennifer Budilă, una dintre puținele concurente care l-au făcut pe exigentul Ștefan Bănică să o sărute pe frunte și să-i ureze succes în continuare.

Zâmbetul ei te cucerește fără să vrei. Dezinvoltura pe care o arată atunci când urcă pe scenă e de-a dreptul dezarmantă, iar în afara acestor calități pur fizice e vocea. O voce caldă și neobișnuită pe care vrei să o asculți iar și iar, fără oprire.

Un moment absolut emoționant și cu un final așa cum trebuia să fie. Jennifer, fata cu flori, merge mai departe și îi cucerește ireversibil pe cei patru oameni din juriu.

E bărbos, antrenor de tenis şi le-a dat SMASH juraţilor! Andrei i-a dat pe spate: “Ai primit patru game-uri de la noi”... Premieră la X Factor! Publicul a fost în picioare iar jurații au rămas fără cuvinte! Aldo Blaga, interpretarea care va d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x