Antena Căutare

Fetița cu voce de divă! Jurații s-au ridicat, au aplaudat și nu s-au oprit din laude: „Andaaa, ești bombă cu ceas. Nu există așa ceva”

Are un nume de familie imposibil de pronunțat, dar o poveste de viață emoționantă. Nu și-a cunoscut niciodată părinții naturali, care au considerat că trebuie să renunțe la ea imediat după ce a văzut lumina zilei.

Doar că divinitatea i-a scos în viață o familie cu suflet mare, care a iubit-o din prima secundă. Și așa, Anda Arsintioaia Cheche a devenit ceea ce este astăzi. O copilă superbă, cu o voce pe care n-o auzi decât la marii artiști ai planetei.

"Seven Nation Army", de la The White Stripes a sunat atât de bine încât jurații nu s-au mișcat pe tot parcursul melodiei. Asta în timp ce mama sa adoptivă a tremurat de emoții în brațele lui Mihai Bendeac.

Opriți fiara care a vrăjit-o pe Delia? Sebastian, un tânăr care iubește muzică. Păcat că sentimentul nu e reciproc!... Îl iubește pe Carla's Dreams, dar nici Bendeac nu îi e indiferent. Cu muzica e un pic mai greu: „Eu sunt Bruce Willis, m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x