Antena Căutare

Fiica lui Adrian Ordean – concurenta la X Factor. Vezi cum se descurca, asta seara!

X Factor naste staruri. A demonstrat-o istoria internationala a show-ului, dar si primul sezon X Factor Romania. Succesul pe care ti-l poate aduce X Factor a facut mii de romani sa vina la auditii, printre care si Denise, fiica lui Adrian Ordean si asistenta lui Buzdu si Morar de la Morning Zu.

Fiica lui Adrian Ordean – concurenta la X Factor. Vezi cum se descurca, asta seara!
Denise, fiica lui Adrian Ordean, pe scena X Factor

X Factor naste staruri. A demonstrat-o istoria internationala a show-ului, dar si primul sezon X Factor Romania, de vreme ce castigatorul primei editii, Andrei Leonte are deja trei melodii proprii, iar saptamana trecuta a lansat si primul videoclip din cariera. Succesul pe care ti-l poate aduce X Factor a facut mii de romani sa vina la auditii, printre care si Denise, fiica lui Adrian Ordean si asistenta lui Buzdu si Morar de la Morning Zu. Daca pana acum si-a incercat norocul pe cont propriu, duminica aceasta, de la 20.30, Denise vine in fata juriului X Factor impreuna cu o trupa.

Chiar daca are un tata celebru, Denise vrea sa patrunda in lumea muzicii pe propriile picioare. Astfel, a venit la auditiile X Factor, impreuna cu patru prietene, alaturi de care formeaza trupa “Afterschool”, in incercarea de a-i convinge pe Cheloo, Delia si Dan Bittman ca au factorul X. Fetele au ales sa cante si acapela si cu negativ, iar prezenta lor pe scena X Factor nu va trece cu siguranta neobservata. De ce? Telespectatorii vor afla duminica, de la 20.30, intr-un nou episod de auditii X Factor.

Camera de machiaj nu e pentru machiaj - Sergiu Hanzi... Inna la X Factor? Sau Andreea Mantea? Vezi cine e, azi, de la 20:30!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x