Antena Căutare

Finala X FACTOR 2017. Ce voce, ce moment! Jeremy Ragsdale ne-a dat încă o dată pe spate cu o interpretare fără cusur. "I Feel Good", o variantă demnă de marea finală!

FINALA X FACTOR 2017. Aşa cum era de aşteptat, Jeremy Ragsdale nu ne-a dezamăgit nici de data aceasta. Americanul a dat, aşa cum a promis, tot pe scenă iar asta s-a văzut şi auzit. Ce mai?! Horia Brenciu are toate motivele să fie mândru de "elevul său".

FINALA X FACTOR 2017. Aşa cum era de aşteptat, Jeremy Ragsdale nu ne-a dezamăgit nici de data aceasta. Americanul a dat, aşa cum a promis, tot pe scenă iar asta s-a văzut şi auzit. Ce mai?! Horia Brenciu are toate motivele să fie mândru de "elevul său".

Jovial și plin de umor, americanul Jeremy Ragsdale i-a cucerit pe jurați, dar și pe colegii săi din concurs nu doar cu vocea uimitoare, ci și cu modestia de care dă dovadă și s-a calificat în MAREA FINALĂ X FACTOR 2017.

După ce a ţinut secret cine va fi "jumătatea" lui Jeremy în această seară, a venit momentul ca Horia să dezvăluie cine este "Moş Crăciun". Sau nu?! :))

"Felicitări, a fost o atmosferă de sărbătoare", l-a lăudat Carla's Dreams. "Jeremy, eşti valoros, nu vrem să pleci înapoi în America", spune şi Delia.

DESPRE JEREMY RAGSDALE:

Americanul, care studiază muzica încă de la vârsta de 7 ani, este un profesor de canto in SUA, care s-a îndrăgostit de țara noastră în luna aprilie, iar de atunci a venit de mai multe ori în vizită.

”Am descoperit că dacă învăț limba română, fiind atât de apropiată de latină, mi-ar fi foarte simplu ca apoi să deprind și alte limbi din zonă. În plus, femeile sunt frumoase, aprope că mi-am rupt gâtul pe stradă prima dată când am venit”, a povestit Jeremy, care începe să se descurce tot mai bine în limba noastră.

FINALA X FACTOR 2017. Ce nu s-a văzut la tv. Horia Brenciu, feblețea copiilor și anul acesta. Juratul este asaltat de pi... FINALA X FACTOR 2017. Ce nu s-a văzut la tv. Horia Brenciu, din nou copil. A fost în culmea fericirii, când a apărut Moș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x