Antena Căutare

Finala X Factor 2020. Andrada Precup, moment emoționant alături de Adrian Daminescu și Damian Drăghici: „ Are un har incredibil”

Andrada Precup a intrat în sufletul publicului datorită talentului, naturaleții și puterii sale. Andrada Precup a pășit în Finala X Factor 2020 și a transmis o emoție incredibilă.

Andrada Precup, pe scena X Factor 2020, alături de Adrian Daminescu
Andrada Precup a cântat piesa „România, alături de Adrian Daminescu și de Damian Drăghici | A1.ro

În Finala X Factor 2020 Andrada Precup a interpretat piesa „România” alături de compozitorul melodiei, Adrian Daminescu. Cei doi au fost acompaniați la nai de Damian Drăghici, iar momentul a fost unul pe măsura așteptărilor.

„Sunt cu inima cât un purice. O iubesc pe fata asta care pentru mine este mai mult decât un concurent. A devenit o lecție de viață. Ea cântă și simte într-un alt mod decât ceilalți”, a spus Ștefan Bănică înainte de momentul Andradei Precup al lui Adrian Daminescu și al lui Damian Drăghici.

Cum a fost întâlnirea dintre Andrada Precup și Adrian Daminescu, unul dintre invitații speciali ai Finalei X Factor 2020

Întâlnirea dintre Andrada Precup și Adrian Daminescu a fost una emoționantă: „Mă întrebam dacă lucrurile o să ducă în aceeași direcție, dacă suntem pe aceeași lungime de undă și suntem. Eu țin la această piesă și uneori când o cânt îmi dau lacrimile”, a spus Andrada la repetiții.

Citește și: Finaliști X Factor 2020. Andrada Precup i-a emoționat până la lacrimi pe jurați. Vezi momentele care au adus-o în Finală

Andrada Precp a fost protagonista unui moment de aur, sensibil, care a reușit să ajungă în sufletele oamenilor.

Andrada Precup, Adrian Daminescu și Damian Drăghici, moment „de aur”, în Finala X Factor 2020.

„Andrada, ești fantastică. Ești senzațională. Mă bucur că ai fost alături de acești oameni și că ai trait această experiență”, i-a transmis Ștefan Bănică Andradei Precup.

Citește și: X Factor 2020. Andrada Precup, singura concurentă care l-a transformat pe Ștefan Bănică din jurat, în spectator

Cei doi artiști alături de care Andrada a urcat pe scenă și-au exprimat aprecierea față de concurenta lui Ștefan Bănică din sezonul 9 X Factor 2020.

Andrada Precup, apreciată de Adrian Daminescu și Damian Drăghici

„Am cunoscut un îngeraș care în drum spre Pământ și-a pierdut aripile”, a spus Adrian Daminescu.

„Are un har incredibil. Oricum ar fi, asta nu este ultima oară când auzim despre ea”, a spus Damian Drăghici.

Citește și: Concurenții X Factor, repetiții alături de invitații speciali din marea finală

O poți vota pe Andrada Precup pe tot parcursul emisiunii, prin SMS la 1313 cu textul Andrada. PoțiI vota o singură dată de pe același număr de telefon doar din România, din rețelele Orange, Vodafone sau Telekom, iar costul unui SMS este de 1,19 euro cu TVA inclus.

De-a lungul competiției, tânăra concurentă a reușit să-i emoționeze până la lacrimi pe jurați și pe telespectatori, datorită interpretărilor sale de excepție.

„Cred că Dumnezeu, în schimbul deficienței mele mi-a dat acest har de a cânta și de a bucura sufletele oamenilor”, a spus Andrada Precup, care este nevăzătoare, însă are o voce și un auz de excepție.

În finala X Factor 2020, Andrada Precup concurează cu Adrian Petrache (din grupa Loredanei), Super 4 (din grupa lui Florin Ristei) și Sonia Mosca (din grupa Deliei).

Finala X Factor 2020. Super 4, moment de excepție alături de Raluka: „N-am mai avut asemenea emoții de când eram mică”... Finala X Factor 2020. Sonia Mosca, moment sublim alături de Monica Anghel: „Are o voce cu totul și cu totul specială”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x