Antena Căutare

Finala X Factor 2020. Loredana a încins scena cu avanpremiera concertului “Agurida”. Momentul unic care i-a impresionat pe toți

La aproape 20 de ani de la lansarea albumului Agurida, Loredana a încins scena X Factor 2020 cu o prestație extraordinară din concertul aniversar “Agurida 20”, în avanpremieră în marea finală a sezonului 9.

Loredana Groza, pe scena X Factor 2020, marea finala Galerie
Loredana Groza a impresionat în marea finală X Factor 2020 cu un spectacol în avanpremieră | Antena 1

Loredana a impresionat din nou pe scena X Factor, de această dată cu o prestație senzațională, în avanpremieră din concertul aniversar “Agurida 20”, ce trebuia să aibă loc la Sala Palatului, dar care a fost reprogramat pentru anul următor.

Vedeta a oferit publicului un mic moment din concertul aniversar, chiar pe scena X Factor, unde a fost acompaniată de o întreagă trupa de dans, îmbrăcată în costume inspirate din portul tradițional.

Pentru momentul inedit, Loredana a ales și una dintre piesele ei emblematice, Zig-Zagga, în care a integrat și un moment neașteptat, dintr-o melodie surpriză - Killing In the Name, de Rage Against The Machine.

Loredana a impresionat pe scena finalei X Factor cu momente din concertul aniversar “Agurida 20”

Jurata X Factor a adus pe scena show-ului un moment senzațional din concertul aniversar “Agurida 20”, reprogramat pentru anul următor.

Citește și: Vezi toate știrile și noutățile despre show-ul X Factor aici

Diva a intrat pe scenă acompaniată de trupa de dans, în mișcări ce aminteau de dansul tradițional Călușarii. Dansul lor a impresionat întreagă sala, inclusiv ceilalți jurați, vizibil emoționați în timpul prestației Loredanei.

Loredana și trupa de dans au purtat și costume pe măsura prestației extraordinare, inspirate din portul tradițional.

Citește și: Mirela Vaida și Loredana, în acceași fotografie. Ipostaza în care s-au pozat a atras tuturor atenția

Vedeta a făcut senzație în finala sezonului 9 X Factor, îmbrăcată într-un costum mulat, cu tipar geometric, accesorizat cu o cingătoare și cizme de culoare neagră, plus ciucuri colorați.

Loredana a captivat publicul cu avanpremiera concertului ei "Agurida 2020", din finala X Factor 2020

Loredana a inclus și un moment de percuție în prestația ei, în care s-a folosit chiar de scena X Factor pentru a produce un ritm captivant, tot de inspirație folclorică.

Loredana a inclus un moment neașteptat în prestația din finala X Factor 2020

Unul dintre cele mai neașteptate și apreciate momente din întreaga ei prestație a fost momentul în care Loredana îmbinat una dintre cele mai cunoscute melodii din cariera ei, Zig-Zagga, cu un cântec surpriza - Killing In the Name, de trupa Rage Against The Machine, din SUA.

Citește și: Loredana, răvășitoare cu un decolteu adânc la o ținută plină de paiete. Cum a ales să iasă în public artista

Acompaniată de trupa Agurida, Loredana a trecut de la tempo-ul rapid al melodiei ei celebre Zig-Zagga, la notele melodiei Killing In the Name, lansată în anul 1992, cunoscută pentru mesajul său cu o încărcătură socială puternică.

Loredana a avut un show senzațional în marea finală X Factor 2020

Vedeta a încheiat momentul spectaculos înconjurată de dansatori, cu fum și artificii pe fundal. Înainte să iasă de pe scenă, a mulțumit trupei Agurida și trupei de dans.

Adrian Petrache, finalist X Factor 2020, a impresionat-o pe Loredana de când a pășit pe scena show-ului

În sezonul 9 X Factor, finalistul Loredanei e Adrian Petrache, un tânăr ce a reușit să o impresioneze de când a pășit pe scena show-ului.

Citește și: Cum arăta Loredana Groza în adolescență: „Fata cu matricolă și sarafan câștigase deja toate marile concursuri de cântat”

El a învățat să cânte de mic la chitară și consideră că bunicul său a avut o influență importantă asupra muzicii sale și dorinței creative.

În timpul preselecțiilor show-ului, tânărul de 19 ani, rudă apropiată a cântărețului Florin Salam, a intrat pe scena X Factor cu chitara sa (aleasă de bunicul său) și a oferit un moment memorabil juraților.

Adrian a primit aplauze din partea tuturor membrilor juriului și a reușit să le ridice în picioare pe Delia și Loredana.

“Ești mortal!” a declarat Loredana despre momentul amuzant oferit de Adrian în timpul preselecțiilor sezonului 9 X Factor 2020. “Ai interpretat, nu doar ai venit și ai făcut ceva mecanic. Ne-ai dat cu muzică! Ne-ai dat cu feeling!"

Vezi momentul spectaculos al Loredanei din marea finală X Factor 2020, sezonul 9, în video-ul de sus.

X Factor 2020 #DENEOPRIT ⏩ Urmărește sezonul 9 și pe Antena Play!

Ultimele repetiții alături de invitații speciali înainte de marea finală X Factor de vineri, de la 20.00, la Antena 1... Marea finală „X Factor” e azi, de la ora 20.00, la Antena 1: „Cred că sezonul acesta este unul istoric!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x