Antena Căutare

Finalistii X Factor: Tudor Turcu, Ioana Anuta si Natalia Selegean. RED si Dragos Udila, eliminati

Au fost alesi cei trei finalisti X Factor: Tudor Turcu si Ioana Anuta au primit cele mai multe voturi din partea publicului, iar Natalia Selegean a fost salvata de juriu.

Galerie
Ce a insemnat experienta X Factor pentru fetele de la RED

Au fost alesi cei trei finalisti X Factor: Tudor Turcu si Ioana Anuta au primit cele mai multe voturi din partea publicului, iar Natalia Selegean a fost salvata de juriu.

Dupa ce Tudor Turcu si Ioana Anuta au ajuns in finala, Dragos Udila a fost eliminat de public pentru ca nu a primit suficiente voturi, iar Natalia Selegean si fetele de la trupa RED s-au confruntat la duel.

Moldovencele focoase de la RED au cantat primele, piesa "Stand Up For Love", a trupei Destiny's Child. A urmat politista din echipa lui Cheloo, Natalia Selegean, cu melodia "You and I", semnata Lady Gaga.

A venit momentul verdictului. Cheloo a votat pentru concurenta din echipa sa, Natalia Selegean, in timp ce Delia le-a ales pe fetele de la RED, ultima sa trupa ramasa in concurs. Decizia finala a stat in mainile lui Dan Bittman, care a inceput prin a spune ca toate cele patru fete au cantat exceptional. In cele din urma insa, a ales sa o salveze pe Natalia Selegean.

Asadar, fetele de la RED au parasit competitia, insa moldovencele se simt mandre de ele si de expecienta X Factor. "E foarte greu ca in sase saptamani sa iti armonizezi vocea cu alte doua fete si noi am reusit lucrul acesta", a spus Oana Roman.

FINALISTII X Factor, sezonul 2: TUDOR TURCU, IOANA ANUTA si NATALIA SELEGEAN!

Publicul a decis: Dragos Udila NU merge in finala!... SILVIU ZAINEA a votat si a castigat un iPhone 5...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x