Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite
Logo XFactor

XFactor

Vineri, ora 20.30, Un nou sezon #DeNeoprit

Florin Doleanu a mizat pe o melodie proprie și a primit 3 DA. Versurile profunde i-au emoționat pe jurații “X Factor”

Florin Doleanu a ajuns pentru prima dată pe o scenă, în premiera sezonului 9 al emisiunii "X Factor". A reușit să impresioneze cu o melodie proprie, despre viața sa de șofer, departe de familie și copilul lui mic.

Florin Doleanu, melodie dedicată șoferilor de TIR. Vezi cum cântă concurentul pe scena la X Factor

Emisiunea "X Factor" poate fi urmărită vineri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Florin s-a prezentat la audițiile "X Factor" cu “regina” lui, duba de la muncă. S-a întors recent din Spania și s-a bucurat de clipele petrecute alături de prieteni și familie, de care îi e dor de fiecare dată când pornește la drum.

În ciuda emoțiilor și a faptului că a urcat pentru prima dată pe o scena acum, la "X Factor" sezonul 9, de la Antena 1, Florin a impresionat juriul cu o melodie proprie, inspirata din viața șoferilor plecați de acasă, ce muncesc departe de familie.

Versurile profunde i-au impresionat pe jurați, ce au fost emoționați de povestea lui Florin și trăirile din profesia sa de șofer. Uneori, compune melodiile chiar când e la volan.

M-ai emoționat și am înțeles drama prin care treci tu!” a declarat Loredana după prestația spectaculoasă a lui Florin. “Știi că pleci, dar nu știi niciodată dacă te mai întorci!

Florin Doleanu a mizat pe o melodie proprie și a primit 3 DA. Versurile profunde i-au emoționat pe jurații “X Factor”

Florin Deleanu, concurent în sezonul 9 "X Factor"

Delia are încredere că povestea lui Florin va putea atinge inimile publicului din România și că video-ul piesei are potențial să devină viral, însă i-a oferit un vot NU. Florin a reușit, însă, să treacă în următoarea etapă a competiției.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea “X Factor” si vezi prestatia spectaculoasa a lui Florin!

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon vineri, la ora 20:30, la la Antena 1 si pe Antena Play!​​

🎼 Vezi edițiile integrale X Factor, online, pe AntenaPlay! 🔴 Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/x-factor-sezonul-9

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Video