Antena Căutare

Florin Ristei, wunderkind-ul de la X Factor: Cinci lucruri pe care trebuie să le afli despre el

Florin Ristei este mai mult decât un tip carismatic, cu o voce fenomenală. Este un adevărat wunderkind. După ce a cucerit topurile în copilărie cu „Dana”, a învățat să cânte la nu mai puțin de șase instrumente muzicale!

<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE </xml>

Știai că...

1. Rupe 5-6 arcuse de vioara pe an. Intr-un concert a rupt chiar doua, unul in timp ce canta si unul pe genunchi, de bucurie. De obicei, pastreaza arcusele la sala de repetitii, ca amintire. Are deja 10 acolo. Duminica, la piesa Fairytale, finalistul aproape a rupt arcusul.

Tanarul a facut vioara de la 6 la 13 ani si mai stie sa cante la pian, chitara, bass, tobe. Mai nou, invata sa cante singur la saxofon.

<!--[if gte mso 9]><xml> </xml> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin-top:0in; mso-para-margin-right:0in; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0in; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;} </style> 2. N-a avut niciodata o iubita pe care sa o cheme Dana! Are fobie de mic sa fie recunoscut pe strada, mai ales ca lumea il striga Dana.

3. Are un motan negru pe care il cheama Toto, dupa trupa lui preferata. L-a primit de la un coleg de trupa.  

4. A facut Facultatea de Energetica, dar n-a terminat-o, pentru ca nu i-a placut deloc. Avea nevoie totusi de o diploma, asa ca a studiat Informatica Economica.Cand era in facultate, mergea la karaoke dar canta de la masa, ca sa nu-l recunoasca lumea.

5. Uraste branza, dar bea lapte. Cand era mic ascundea branza din sandvisurile facute de mama dupa canapeaua din bucatarie, dar uneori uita sa le scoata de acolo seara :))

Cinci lucruri pe care trebuie să le știi despre Bogdan Bratiș, finalistul care a scris peste 35 de piese!... Concurenții GALELOR LIVE s-au întors de Sărbători! Grupul X Factor urează „Merry Christmas Everyone”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x