XFactor

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

FOTO! Ștefan Bănică Jr., un MISTER de nota 10! Juratul X Factor are motive să fie mândru de fiul său

 
+4 click pentru
galerie

Ştefan Bănică are motive să zâmbească! Cu o carieră de succes şi cu doi copii minunaţi, juratul X Factor se poate considera un norocos

Dacă până acum ştiam de Ştefan JR că învaţă foarte bine, este timpul să dezvăluim şi ce băiat "bine" este. Iar titlul de MISTER BOBOC la liceul de prestigiu la care învaţă nu face altceva decât să confirme asta. 

Tânărul seamănă foarte bine cu tatăl lui, putând oricând să joace într-un remake a celebrului film „Liceeni”. Spre deosebire de tatăl său, Radu Ștefan a moștenit ochii azurii ai bunicii paterne. În plus, cochetează cu actoria, semn că talentul se moștenește din bunic, în tată și fiu.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe