Antena Căutare

Frumușeii italieni, Amato și Thomas, i-au redat pulsul DELIEI...dar bătăi de cap lui BRENCIU! Interpretarea lor? SAVUROASĂ!

Thomas Grazioso și Amato Scarpellino au venit de la Roma să cânte pentru prima oară în duet. Unu-i antrenor de zumba, celălalt cu asta se ocupă – cu muzica.

Thomas Grazioso și Amato Scarpellino au venit de la Roma să cânte pentru prima oară în duet. Unu-i antrenor de zumba, celălalt cu asta se ocupă – cu muzica.

Dacă nu vă spuneam asta, ați fi crezut că amândoi își petrec o bună parte din zi la sală și cealaltă... în oglindă. Iar week-end-ul la solar. Nici jurații noștri n-au crezut altfel. La cât de frumușei sunt și ce chimie este între ei, s-au gândit mult mai departe...

Suntem împreună, dar doar în interes de serviciu, nu și în viața personală”, au infirmat cei doi orice zvon malițios.

Bun. Carismă au și cu asta ne-au convins, știu și dansul pinguinului, au și un prieten român – Dorel – care le face la ei acasă, în Italia, delicioasele sarmale și câteodată ciorbă.

La proba vocilor, l-au dublat pe Bruno Mars -Treasure. După ultima notă a melodiei, Deliei i-a revenit pulsul, iar masa juraților a dat un verdict unitar – 3 de DA.

Ah, Brenciu. Da, Horia a rămas pe gânduri, pentru că are acum sarcina de a da un nume acestui grup.

Asta a fost înțelegerea inițială – băieții trec de această probă, jurații îi botează.

Sperăm să-i vină inspirația entertainerului.

A salvat un copil de la moarte şi a ajuns în scaunul cu rotile! Neluţu Trandafir, un român cu demnitate, curaj şi voce... El e ţârcovnicul fotbalist care vorbeşte în rime! Daniel Ciungulescu nu cântă deloc mişto "Trec ţiganii"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x