Antena Căutare

Frumuseţe la puterea a treia! Delia, împreună cu mama şi sora ei, într-o fotografie de excepţie

Delia Matache este una dintre cele mai atrăgătoare femei din industria muzicală românească şi se pare că a avut de unde să moştenească frumuseţea.

Delia Matache este una dintre cele mai atrăgătoare femei din industria muzicală românească şi se pare că a avut de unde să moştenească frumuseţea.

Recent, artista a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care apare alături de mama şi sora ei mai mică, spre deliciul fanilor săi.

Chiar dacă este trecută de prima tinereţe, mama Deliei este o femeie foarte frumoasă. Sora artistei nu se lasă nici ea mai prejos, având un chip de păpuşă.

Nu uita – din 17 septembrie, Horia Brenciu, Delia și Ștefan Bănică te așteaptă la un nou sezon X Factor, unde tu ești al patrulea jurat! Sezonul cu numărul cinci al talent show-ului X Factor îți este oferit de Orange România. ‪#‎jurat4 ‪#‎xFactor5 #xFactorRo.

NU rata marea premieră ‪#‎XFactor5 JOI, 17 septembrie, de la 20:30, la Antena 1!

Pe 17 și 18 septembrie, de la 20.30, X Factor, porție dublă la lansarea celui de-al cincilea sezon de la Antena 1... Publicul este al patrulea jurat X Factor: poate vota cu ajutorul aplicației speciale X Factor Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x