Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Gabriela Lazăr, impresionată de impactul pe care X Factor îl are în viața ei: ”Nu mă așteptam la așa ceva, oamenii mă caută mereu”

Gabriela Lazăr a impresionat o sală întreagă cu modul în care a cântat piesa ”All About That Bass” pe scena X Factor. Cu vocea la purtător, sigură pe ea, tânăra din Tecuci ne-a luat DA-urile și s-a bucurat de un succes enorm

Gabriela Lazăr a impresionat o sală întreagă cu modul în care a cântat piesa ”All About That Bass” pe scena X Factor. Cu vocea la purtător, sigură pe ea, tânăra din Tecuci ne-a luat DA-urile și s-a bucurat de un succes enorm.

Mi se pare uluitor ca oarecum peste noapte oamenii sunt interesati de mine, eram pregatita, dar nu ma asteptam la un asemenea feedback. Sute de mesaje de sustinere, din toate partile tarii, de la oameni de toate varstele, care ma felicita, ma sustin, imi cer sfaturi sau pur si simplu doresc sa comunicam”, ne spune Gabriela.

Am inceput sa cant in perioada liceului, la Clubul Copiilor din oras. Incet , incet a inceput sa imi placa, si sa devina principala activitate. Ascult multa muzica veche, dar si contemporana, nu am un interpret preferat, pentru ca ascult melodii in functie de starea mea din ziua/saptamana respectiva, pe decade, in functie de stil, dar am si interpreti/trupe care sunt pe repeat uneori : Amy Winehouse, Fletwood Mac, The Cranberries, Adele, Queen, Dixie Chicks, Etta James, Peggy Lee, Meghan Trainor, Sia, The Weekend, si lista poate continua. Ascult si muzica romaneasca, desi recunosc ca uneori raman in urma cu aparitiile”.

Am mai întrebat-o ce-i place mai mult și mai mult să facă, iar răspunsul a fost cât se poate de clar.

Sunt multe lucruri pe care doresc sa le fac, dar mai presus de toate imi doresc sa fiu pe scena, unde cred ca e locul meu. Indiferent ca a fost vorba de concerte, prezentari, scenete, mi-a placut sa ma implic si sa ma fac auzita” - Gabriela Lazăr

Video