Antena Căutare

GALERIE FOTO! Cine este Alex Mataev, starul rock care a cucerit inimile domnisoarelor

Nici nu mai are nevoie de prezentare pentru ca lumea il cunoaste deja. In special domnisoarele. Cu un look de rock star international si o voce pe masura, a facut furori pe scena X Factor si este unul dintre cei mai indragiti concurenti! Delia, sedusa de farmecul lui, a rostit pana si cele doua cuvinte pe care ar trebui sa le auda numai sotul ei: “TE IUBESC!”

Nici nu mai are nevoie de prezentare pentru ca lumea il cunoaste deja. In special domnisoarele. Cu un look de rockstar international si o voce pe masura, a facut furori pe scena X Factor si este unul dintre cei mai indragiti concurenti! Delia, sedusa de farmecul lui, a rostit pana si cele doua cuvinte pe care ar trebui sa le auda numai sotul ei: “TE IUBESC!”

El e Alex. ALEX MATAEV. Un nume de care, cu siguranta, vom mai auzi! A rapit inima Deliei si a smuls laude pana si de la cel mai aspru jurat X Factor. Cheloo i-a adus un compliment neasteptat: “Nu am ascultat niciodata o varianta mai buna a acestei piese!”, iar Bittman a recunoscut ca Alex a interpretat o piesa foarte grea, dar i-a iesit foarte bine! Nu e o prezenta de ignorat... merita toata atentia lumii!

Sa-l cunoastem mai bine...

Alex Mataev este din orasul Balti, de peste Prut, dar locuieste in Kiev. In varsta de 22 de ani, artistul a impresionat audienta cu piesa “I don't wanna miss a thing” a legendarei trupe Aerosmith, aceeasi cu care anul trecut a castigat 50.000 de euro si un contract cu o casa de discuri din Bucuresti, in urma emisiunii-concurs „Fabrica de staruri“. Pe langa aceasta performanta, solistul moldovean n-a vrut sa rateze niciun eveniment muzical important si s-a inscris la selectia nationala Eurovision 2013 Moldova, la inceputul acestui an. Este foarte activ pe plan muzical. In luna mai a inregistrat clipul "City of a broken heart", iar la finele lunii trecute a lansat la Chisinau piesa „Ciornoe Beloe“, pe care-a compus-o singur.

<iframe width="560" height="380" frameborder="0" allowfullscreen="" src="//www.youtube.com/embed/v2wPENMjU9Y"></iframe>

De duminica incoace, prestatia lui de la X Factor a strans cele mai multe vizualizari, semn clar ca publicul il adora! Ca bine zicea Bittman: “canta rock, arata rock, are stare”. La toate acestea se adauga si un caracter deosebit, greu de trecut cu vederea.

N-ai cum sa nu-l iubesti! Are toate ingredientele unui star autentic! Traieste prin muzica si se vede!

Pagina oficiala de facebook a lui Alex o gasiti AICI 

Mihai Traistariu de Ucraina. Un rus impresioneaza juriul cu "Tornero"... Cele 4 versuri ale lui Cheloo. Ce scrie pe orice stripper? Raspunsul l-a retinut Bittman! :))...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x