XFactor

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Galerie FOTO: Ea e marea câştigătoare X Factor 2014! Adina Răducan, aşa cum nu ai mai văzut-o până acum

 
+9 click pentru
galerie

Avea 15 ani când a păşit pe scena X Factor pentru prima oară, la audiţii, iar acest lucru avea să îi schimbe viaţa în mod radical. Adina Răducan a dovedit că talentul nu ţine cont de vârstă şi a cucerit inimile românilor de pretutindeni.

De-a lungul timpului, pe toată durata show-ului, puştoaica din echipa juratului Horia Brenciu a reuşit să interpreteze perfect melodii extrem de grele, a transmis emoţie, a plâns, a râs şi a oferit fanilor un spectacol impresionant.

După luni întregi de muncă, repetiţii, antrenamente şi momente tensionate, Adina a reuşit să câştige marele premiu în valoare de 100.000 de euro, în FINALA de pe 26 decembrie.

Iată o galerie foto specială cu frumoasa învingătoare!

CITEŞTE AICI totul despre ce a însemnat X Factor pentru Adina Răducan!

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe