XFactor

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Galerie foto! Ira Graza i-a dat pe spate pe juraţii de la “X Factor” cu interpretarea, dar şi cu… părul. Cum arată Irina Grosu fără coafura cu care “prinde Antena Satelor"

 
+6 click pentru
galerie

Irina Grosu sau Ira Graza, aşa cum îi este numele de scenă, a venit la “X Factor” pentru a-l cunoaşte pe Carla’s Dreams, dar și să câștige marele premiu.

Graza înseamnă "furtună" în limba rusă, iar Irina este, fără îndoială, un fenomen! "Mi se potriveşte foarte bine. Grosu este numele meu de familie pentru că soţul meu este roman. El este regizorul clipurilor mele, deci suntem artişti. Suntem de 10 ani împreună şi ne susţinem reciproc. Chiar şi părul roz a fost ideea lui", a spus aceasta înainte de a intra pe scena de la X Factor.

 

De acelaşi păr au râs şi juraţii noştri: “Prinzi Antena Satelor cu această coafură?”. Dar cum arată concurenta noastră înainte de aceste codiţe ciudate?! Priviţi imaginile din galeria foto de mai sus!

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe