Antena Căutare

Gestul impresionant făcut de Jeremy Ragsdale la puțin timp după ce a câștigat „X Factor”. A primit mii de aprecieri atât de la fanii români, cât și de la cei americani

Publicul a decis vineri seara ca americanul Jeremy Ragsdale să câştige cel de-al şaptelea sezon X Factor. Pentru prima oară, un STRĂIN ia marele premiu și cucerește în unanimitate pe români!

Publicul a decis vineri seara ca americanul Jeremy Ragsdale să câştige cel de-al şaptelea sezon X Factor. Pentru prima oară, un STRĂIN ia marele premiu și cucerește în unanimitate pe români!

Extrem de prietenos și deschis cu ceilalți, Jeremy a împărtășit bucuria câștigării premiului și cu fanii virtuali, care-i urmăresc activitatea pe Facebook. La puțin timp după ce a câștigat marele premiu, americanul și-a schimbat poza de profil de pe Facebook și a primit mi de aprecieri atât de la fanii români, cât și de la cei americani. În plus, a fost felicitat de sute de oameni.

„Nici nu se putea altfel! În sfârșit, românii știu să voteze talentul adevărat...PUPICI!!!”, „Felicitări!”, „Ești o legendă!”, sunt numai câteva din felicitările primite.

Deşi a impresionat pe toată lumea încă de la audiţii, juraţii nu i-au dat prea mari şanse americanului nostru. Însă talentul şi modestia i-au cucerit pe oamenii de acasă care l-au votat în număr foarte mare transformându-l astfel în câştigătorul PREMIULUI X FACTOR SEZONUL 7.

Jeremy Ragsdale a fost desemnat de telespectatori câştigătorul celui de-al şaptelea sezon al show-ului „X Factor“ şi al premiului în valoare de 100.000 de euro. Dacă vreți și voi să vă înscrieți la preselecțiile următorului sezon X FACTOR, nu ezitați! Puteți fi la un pas de succes!

Primul străin care câștigă ”X Factor”, Jeremy Ragsdale are deja prima melodie înregistrată!... Gurmanadă declarată, Delia va avea pe masa de Crăciun sarmale, piftie, fripturi şi cozonaci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x