Live acumFilm: Craiasa zapezii - Foc si gheata
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Ghiceste juratul!

Continuam seria Trei jurati - Trei replici In cautarea magnetismului, vocii, perseverentei, curajului, carismei si inteligentei ce compun Factorul X, juratii au dat dovada de inspiratie in aprecierile lor. Vadit distrati de tentativele unor concurenti de a smulge DA sau impresionati si plangand cu lacrimi, vorbele lor au surprins intreaga audienta.

Continuam seria Trei jurati - Trei replici

In cautarea magnetismului, vocii, perseverentei, curajului, carismei si inteligentei ce compun Factorul X, juratii au dat dovada de inspiratie in aprecierile lor. Vadit distrati de tentativele unor concurenti de a smulge DA sau impresionati si plangand cu lacrimi, vorbele lor au surprins intreaga audienta.

Dansul lui Cristi Geambasu l-a facut pe juratul Cheloo sa afirme: "Miscarile tale de felina sufocata cu perna mi-au facut dimineata incredibila!"

Spiritul pozitiv si optimismul lui Ioan Man au smuls pe langa imbratisarea juratului Bittman si "este un mare privilegiu pentru mine ca te-am cunoscut!"

Vocea de contra-tenor a lui Alin Rusu au determinat-o pe jurata Delia sa spuna uluita: "Ai o voce de inger, parca ai fi din al cincilea element!"

Avem pentru voi trei replici de pomina din editia din aceasta seara. Se anunta amuzanta, interesanta si pe alocuri...pilduitoare.

1. "Uneori inteligenta conteaza mai mult decat vocea in meseria asta."

2. "Nu vreau sa vorbesc mult si prost. Simplu: DA!"

3. "Mergeti sa va pupati in liniste!"

Spune pe Facebook carui jurat ii apartin! Si lasa intr-un comentariu si replica ta favorita!

De la 20:30 urmareste-ne pe Antena 1.

Video