Antena Căutare

Grupul Super 4, moment incredibil în fața juriului X Factor. Interpretarea napoletanilor a fost aplaudată la scenă deschisă

Grupul Super 4 a venit tocmai din Napoli pentru a îi impresiona pe jurații X Factor. Întrebați înainte de a urca pe scenă câți DA speră să primească după prestația lor muzicală, cei patru membrii au recunoscut că aspiră la patru. 

Galerie
X Factor - Sezonul 9: Super 4 - Un'Emozione Da Poco

Napoletanii au urcat pe scenă plini de curaj și dornici să le ofere tuturor un spectacol de zile mari. Aceștia le-au povestit membrilor juriului X Factor că au stabilit numele grupului lor chiar în ziua în care au venit la X Factor și au fost inspirați de celebrul cvartet italian din care a făcut parte și Jimmy Fontana.

Joviali și cu zâmbetul pe buze, concurenții s-au remarcat prin atitudinea lor pozitivă. Florin Ristei chiar, mentorul care se ocupă de categoria Grupuri în sezonul 9 X Factor, le-a simțit potențialul și și-a manifestat imediat dorința de a câștiga competiția de anul acesta: "Vă ascult cu maxim interes!", a spus membrul juriului înainte ca Super Four să își înceapă reprezentația.

Emisiunea "X Factor" poate fi urmărită vineri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Cei patru membrii ai grupului au ales să își demonstreze talentul pe acordurile celebrei piese "Un'Emozione Da Poco". Încă din primele secunde ale prestației lor, Florin Ristei nu și-a putut stăpâni entuziasmul.

Reacțiile celor patru jurați au fost pe măsura momentului pe care cei de la Super 4 l-au pus în scenă. La final, concurenții au fost aplaudați la scenă deschisă: "Echipa e de un milion de ori mai puternică decât un individ singur. Putem câștiga împreună anul acesta X Factor!", a spus Florin Ristei după ce grupul și-a încheiat momentul.

După aplauzele la scenă deschisă și numeroasele complimente, Super 4 a primit 4 X DA și merge direct în Bootcamp.

Extrem de încântat de spectacolul de care s-a bucurat, Ștefan Bănică i-a rugat pe concurenți să mai interpreteze o melodie. De data aceasta, italienii au mizat pe melodia "Caruso", iar prestația lor a fost pur și simplu incredibilă.

Delia a fost și ea impresionată profund de interpretarea celor patru napoletani. Spre finalul interpretării, membra juriului X Factor nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. În culise, Răzvan a trăit și el intens momentul celor de la Super Four, pielea de găină fiind reacția firească în fața unei asemenea prestații.

"Eu nu mă așteptam să plâng la masă!", a spus Delia. "Nu prea plâng așa în public! Nu îmi place, dar nu am putut să mă abțin!", a mai completat artista.

VIDEO - piesa Caruso

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon vineri, la ora 20:30, la la Antena 1 si pe Antena Play!​

Angelo Iancu e posesorul unui timbru baritonal de excepție. Cum a impresionat pe scena X Factor... X Factor, lider de audiență! Florin Ristei se simte de neoprit: „V-am zis că o să câștig X Factor anul acesta?!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x