XFactor

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Horia Brenciu, acest poet neînțeles al neamului! A scris versuri, special pentru doamna Delia: ”În jurul tău roiesc bărbați / Ei zic că sunt super-dotați / Eu spun că n-ai avut noroc”

 

Horia Breciu, atent din fire, și-a pus la bătaie calitățile de poet și le-a făcut dedicații colegilor de masă. Și a început cu Delia.

 ”În jurul tău roiesc bărbați / Toți cred că sunt simpatici foc / Ei zic că sunt super-dotați / Eu spun că n-ai avut noroc", îi recită artistul.

Iar reacția Deliei nu s-a lăsat prea mult așteptată. O sprânceană ridicată și o comparație... flatantă sau nu: "Poezia me anu a fost așa reușită. Mi se părea că aducea a Vadim".

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe