Antena Căutare

Horia Brenciu, chef absolut în bucătărie. Castraveții murați "i-au întrerupt" turneul muzical. "Mulțumesc soției mele care mi-a curățat usturoiul"

În ultima vreme, Horia Brenciu ne-a demonstrat că se pricepe la toate. Entertainer desăvârşit, cântăreţ de succes şi, mai nou, bucătar de excepţie, după posibilităţi, ce-i drept.

În ultima vreme, Horia Brenciu ne-a demonstrat că se pricepe la toate. Entertainer desăvârşit, cântăreţ de succes şi, mai nou, bucătar de excepţie, după posibilităţi, ce-i drept.

După ce s-a prezentat în faţa juraţilor de la Chefi la cuţite, alături de doua fete mari ale sale, cu cele mai gustoase ouă, chef Horia a trecut în bucutaria proprie. Şi să te ţii! Restul este magie.. Prima victimă? Castraveţii.

"Am luat o pauză în turneu pentru rezolvarea castraveților murați! Mulțumesc soției mele care mi-a curățat usturoiul! Credeți că Bontea, Scărlătescu sau Dumitrescu fac murături mai bune ca ale mele?", a scris juratul X Factor pe Facebook, în dreptul imaginii care stă mărturie.

Iar fanii au ţinut neapărat să îşi dea cu părerea şi să-l "jurizeze". Imediat, ochiul critic al publicului și-a spus cuvântul: "Lipseşte morcovul", "Bravoo,Horia! Cei mai buni castraveţi muraţi sunt puşi de bărbaţi, zic cercetătorii bulgari", "Măi Brenciule, dar gospodar mai ești! O comoară la casa omului", "Bravo, Horia! Dai clasa multor femei", "Dă-mi şi mie reţeta ta".

Aprecierile între jurații X Factor curg fără număr. Horia Brenciu îl dă în vileag pe colegul Carla's Dreams: "E juc... Delia, record de încasări în câteva zile. 60.000 de euro pentru cea mai în vogă artistă din România!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x