Antena Căutare

Horia Brenciu i-a dat lecții de dans lui Vlad Drăgulin, pe scena „X Factor”: „Uită-te aici și învață”. Ce a spus Delia despre stângăcia actorului

Unul dintre cei mai în vârstă concurenți de la X Factor, Marian Tănase, a reușit să transforme scena într-un ring de dans. Delia, însă, a avut o surpriză în momentul în care a realizat că partenerul ei de dans, Vlad Drăgulin, nu poate să o conducă.

X Factor. Sezonul 8. Ediția 6. Unul dintre cei mai în vârstă concurenți de la X Factor, Marian Tănase, a reușit să transforme scena într-un ring de dans. Delia, însă, a avut o surpriză în momentul în care a realizat că partenerul ei de dans, Vlad Drăgulin, nu poate să o conducă.

„Nu ai cum să fii tu Vlad Drăgulin, marele actor în viață și să nu știi să faci câțiva pași de cha-cha-cha, salsa, bachata. Te rog frumos, de mâine, să iei lecții de dans!”, spune jurata X Factor.

Horia Brenciu a intervenit și i-a dat lecții lui Vlad Drăgulin.

„X Factor”. Sezonul 8. Ediția 6. Momente EMOȚIONANTE, interpretări senzaționale și o situație FĂRĂ PRECEDENT. Mihai Bend... Ștefan Bănică, impresionat de un adolescent pe scena X Factor: ”Așa eram și eu în momentele în care nu eram presat și st...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x