XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Horia Brenciu, mesajul care a strâns peste 2000 de aprecieri: "Dacă vedeți un urs cu doi pui, prin Brașov, nu trageți!"

 
+2 click pentru
galerie

Horia Brenciu este un artist extrem de activ în mediul online şi nu scapa nicio ocazie să îşi exprime dragostea faţă de familia şi copiii lui. De curând, juratul de la X Factor a reuşit să îşi amuze fanii cu o fotografie superbă şi un mesaj inspirat.

Aflat în mijlocul naturii, a imortalizat un moment inedit, cu doi dintre micuţii lui: "Când vedeți un urs cu doi pui prin Brașov, nu trageți! Sunt eu cu ai mei", a scris Horia, pe pagina personală de Facebook.

Iar mesajele fanilor au curs, imediat: "Să-ți trăiască puii, sănătoși și fericiți, și tu la fel, să-i crești mari", "Te pup dragul meu Horică îţi doresc o zi plină de surprize minunate alături de puişori tăi drăgălaşi.Împlinirea vieţi tale zîmbetul zglobiu şi gingaş şi multă bucurie", "Credeam ca ursul e plecat dupa fragi si dupa mure, dar a fost plecat dupa ciuperci".

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI