Antena Căutare

Horia Brenciu nu şi-a revenit după moartea tatălui! Juratul "X Factor": “Ar fi împlinit 87 de ani”

Pe 10 ianuarie 2016, Horia Brenciu și-a pierdut tatăl, care a murit la vârsta de 85 de ani. Radu Brenciu era cel mai mare fan al fiului său şi se afla mai mereu în primele rânduri la concertele acestuia din Braşov sau de la Sala Palatului.

Pe 10 ianuarie 2016, Horia Brenciu și-a pierdut tatăl, care a murit la vârsta de 85 de ani. Radu Brenciu era cel mai mare fan al fiului său şi se afla mai mereu în primele rânduri la concertele acestuia din Braşov sau de la Sala Palatului.

Artistul avea o relație extrem de apropiată cu părintele său, mai ales că Horia Brenciu a fost crescut doar de tatăl său, de la vârsta de 11 ani, când mama artistului a încetat din viaţă, răpusă de cancer.

“Ar fi împlinit azi 87”, a scris artistul pe contul său de Facebook, alături de o fotografie cu ei doi.

Galerie foto! Delia face ce face şi îşi pune fanii pe jar! Jurata de la "X Factor" arată din ce în ce mai bine... Horia Brenciu și fosta lui elevă, Adina Răducan, într-o fotografie de mii de like-uri:. Câștigătoarea celui de-al patrul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x