XFactor

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Horia Brenciu nu şi-a revenit după moartea tatălui! Juratul "X Factor": “Ar fi împlinit 87 de ani”

 
+3 click pentru
galerie

Pe 10 ianuarie 2016, Horia Brenciu și-a pierdut tatăl, care a murit la vârsta de 85 de ani. Radu Brenciu era cel mai mare fan al fiului său şi se afla mai mereu în primele rânduri la concertele acestuia din Braşov sau de la Sala Palatului.

Artistul avea o relație extrem de apropiată cu părintele său, mai ales că Horia Brenciu a fost crescut doar de tatăl său, de la vârsta de 11 ani, când mama artistului a încetat din viaţă, răpusă de cancer.

“Ar fi împlinit azi 87”, a scris artistul pe contul său de Facebook, alături de o fotografie cu ei doi.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe