Antena Căutare

"I like your cușma!" Andrei Ioniță, moldovanul patriot care cucerește sala de la X Factor cu un cântec manifest

Și-a manifestat încă de la început mândria față de originea sa, Republica Moldova și mărturisește că a venit la X Factor pentru a face față unei provocări. Andrei este un tânăr hotărât, dintr-o bucată, dar cu un spirit frumos și hazliu

Și-a manifestat încă de la început mândria față de originea sa, Republica Moldova și mărturisește că a venit la X Factor pentru a face față unei provocări. Andrei este un tânăr hotărât, dintr-o bucată, dar cu un spirit frumos și hazliu.

Le-a adus zâmbetul pe buze celor trei jurați încă de la apariția sa pe scenă. Concurentul a ales o cușmă tradițională, magică și o chitară care să-l acompanieze. "Cântă cucu, bată-l vina" este melodia de bază de la care a plecat prestația sa, iar modul în care a transmis emoțiile i-a făcut pe mulți să lăcrimeze.

"Dacă te-aș viraliza pe internet poate că țara noastră s-ar unii mai repede! Te felicit pentru patriotismul de care ai dat dovadă", i-a explicat impresionat Horia.

"Ce-ai făcut tu aici este un moment artistic, un cântec manifest! Nu e român adevărat care să te asculte și să nu vibreze!", l-a felicitat și Ștefan.

Cei trei de DA sunt deja de la sine înțeleși.

Moment fantastic pe scenă! George Secioreanu l-a fermecat pe Horia Brenciu cu glasul lui: "Ai cele mai multe tehnic... Și îngerii au MANEAUA looooorrrr!!! Alexandru Moise, aceeași voce inconfundabilă! Și să facem și-o dedicație frumoasăăăă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x