XFactor

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Îl mai țineți minte pe Alex Mladin? Fostul concurent de la X Factor și-a lansat prima piesă. "Își ascunde inima", dar va face ravagii

 

Încă din audiţiile de anul trecut, a reuşit să îi cucerească pe juraţi, a trecut şi de proba Scaunelor şi a ajuns în Dueluri, în echipa Deliei.

Momentul în care a fost nevoit să se confrunte cu Raul Eregep a cel mai greu, atât pentru el cât şi pentru mentorul său. A plecat acasă, însă publicul l-a iubit atât de mult încât l-a readus pe scenă.

L-au admirat şi le-a fost greu să se despartă de el, însă acum îl vor avea din nou aproape. Concurentul a dat dovadă că are ambiție și muncește pe braânci. Dovada? Nu s-a dat bătut și a lansat primul său single, "Își ascunde inima".

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe