Antena Căutare

Îl mai țineți minte pe Alex Mladin? Fostul concurent de la X Factor și-a lansat prima piesă. "Își ascunde inima", dar va face ravagii

Încă din audiţiile de anul trecut, a reuşit să îi cucerească pe juraţi, a trecut şi de proba Scaunelor şi a ajuns în Dueluri, în echipa Deliei.

Încă din audiţiile de anul trecut, a reuşit să îi cucerească pe juraţi, a trecut şi de proba Scaunelor şi a ajuns în Dueluri, în echipa Deliei.

Momentul în care a fost nevoit să se confrunte cu Raul Eregep a cel mai greu, atât pentru el cât şi pentru mentorul său. A plecat acasă, însă publicul l-a iubit atât de mult încât l-a readus pe scenă.

L-au admirat şi le-a fost greu să se despartă de el, însă acum îl vor avea din nou aproape. Concurentul a dat dovadă că are ambiție și muncește pe braânci. Dovada? Nu s-a dat bătut și a lansat primul său single, "Își ascunde inima".

A trecut de audițiile ”X Factor”, acum vrea să convingă și juriul ”iUmor”... Carla's Dreams a recunoscut. Își schimbă vocea, la televizor: "Asta e vocea pe care o folosesc în emisiune, să nu m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x