Antena Căutare

Ilaria Sardiello, o creatură superbă! În România, a găsit dragostea, încrederea și factorul X: „Asta înseamnă să cânți ceea ce simți”

Ilaria e o italiancă „vero” - și-a părăsit locul natal, Verona, pentru dragostea vieții ei. Acum, are copii frumoși, socri buni, o casă în Alba Iulia dar ceva lipsește: „Nu am făcut niciodată nimic pentru mine”

Ilaria e o italiancă „vero” - și-a părăsit locul natal, Verona, pentru dragostea vieții ei. Acum, are copii frumoși, socri buni, o casă în Alba Iulia dar ceva lipsește: „Nu am făcut niciodată nimic pentru mine”.

Acesta este singurul regret al Ilariei - nu s-a gândit niciodată mai întâi la ea. „Trăiesc un vis că stau aici... o dată fac și eu ceva pentru mine”, spune concurenta de 31 de ani despre venirea la X Factor. Și-a pus toate speranțele în ea, dar are cum să-i convingă pe jurați că merită un loc mai departe?

Deocamdată, povestea ei de dragoste îi cucerește. Pe scena X Factor, acolo unde au avut loc cereri în căsătorie și nunți improvizate, Ilaria își amintește de prima întâlnire cu sufletul ei pereche: „Se uita la mine cu dragoste și mi-a făcut poză... toată seara a făcut poze. A fost dragoste, imediat!”.

Șmecher mare! Câți ani avea? „Mi-a zis că are 30 de ani, de fapt avea 22”, spune Ilaria printre râsete. Românașul a știut să-și cucerească fata. Acum e în culise, o soarbe din priviri. Nu a mai auzit-o cântând - este o surpriză și pentru el.

Ilaria vrea să le arate juraților că a îmbrățișat complet atât România, cât și muzica românească. Alege să cânte „ Dacă ploaia s-ar opri”, a formației Cargo, daaaar... lipsa ei de energie și firea calmă nu e pe placul juraților.

„Altă melodie mai ai?”, întreabă Delia. Răspunsul nu se lasă așteptat - Meravigliosa Creatura de Gianna Nannini. Ah, da! Piesa nu s-a mai auzit pe scena X Factor România. Cu voia juraților, Ilaria își descătușează pasiunea pentru muzică. Cântă convingător, ia note înalte, își pune în valoare vocea exact așa cum trebuie să o facă un viitor câștigător.

Soțul său nu-și poate stăpâni lacrimile, Ștefan Bănică se ridică de la masa juraților și zâmbește încântat: „Acum știu cine ești! Ai avut energie, ai fost aici! Lasă Cargo”. Ciao, Cargo! Repertoriul lor nu i se potrivește acestei mămici cu poftă de viață.

Verdictul pozitiv al lui Bănică este urmat de al celorlalți jurați. „O să plângi! Si, certo che si!”, punctează Horia Brenciu ultimul DA.

Emoţie, forţă, senzualitate şi talent! Juraţii o adoră pe Alexandra Crişan! "Ai fost senzaţională. M-ai cucerit”... Dorina Vasilaşco, bruneta de care Ştefan Bănică s-a îndrăgostit definitiv! "M-ai fascinat! Asta caut la X Factor&qu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x