Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Noul sezon X Factor, primele imagini din culise! Cum au fost surprinși Răzvan și Dani, prezentatorii show-ului de la Antena 1

Fanii emisiunii „X Factor” așteaptă cu sufletul la gură începerea sezonului 9, ce promite să aducă publicului momente de neuitat! De data aceasta, muzica este de neoprit, iar magia atinge cote maxime!

Juriul show-ului va fi format din Ștefan Bănică Jr., Loredana, Delia și Florin Ristei, despre care cu toții ne amintim faptul că a câștigat sezonul 3 „X Factor”!

Noul sezon X Factor aduce publicului magie curată

Rolurile s-au schimbat și a venit rândul lui să caute și să descopere care sunt concurenții care se pot lăuda că au „factorul X”, la Antena 1!

citește și: X Factor revine cu reguli noi! Juratul Florin Ristei face primele dezvăluiri despre sezonul 9: „E puțin mai diferit de data aceasta”

Întrebat dacă poate să ne dea mai multe detalii despre acest sezon, Florin Ristei a dezvăluit faptul că spectacolul va fi diferit de data aceasta. Poată că tocmai de aceea putem spune că „muzica este de neoprit” în sezonul 9X Factor”!

Sezonul 9 al emisiunii „X Factor” va avea premiera în această toamnă, la Antena 1!

Noul sezon X Factor, primele imagini din culise! Cum au fost surprinși Răzvan și Dani, prezentatorii show-ului de la Antena 1

Răzvan Simion și Dani Oțil prezintă sezonul 9 al emisiunii „X Factor” de la Antena 1

„Le-am și zis concurenților că o să fim mai exigenți cu cei care știu să cânte și mai puțin exigenți care nu știu să cânte și care nu înțeleg dacă le-am explica. Acest sezon e mai diferit, puțin mai tehnic, mai exigent. Suntem singurul X Factor din lume care se face în acest prezent, singura emisiune care și-a asumat răspunderea asta în 2020”, a precizat Florin Ristei, care a ajuns de la câștigător la jurat al emisiunii „X Factor”.

citește și: Actrița Ilona Brezoianu în culisele X Factor, în curând, pe AntenaPlay

De data aceasta, prezentatorii emisiunii sunt simpaticii și inegalabii Răzvan Simion și Dani Oțil, așa că avem un motiv în plus să credem că show-ul va fi la superlativ!

Până când va începe magia, fanii emisiunii pot savura în clipul video de mai sus faze amuzante de pe platourile de filmare „X Factor”, sezonul 9!

Sezonul 9 al emisiunii „X Factor” va avea premiera în această toamnă, la Antena 1!

Video