În anul 2014, Alexandra Crișan impresiona juriul X Factor. Povestea sa a adus lacrimi în ochii celor prezenți în sală

În sezonul din 2014, Alexandra Crişan a reuşit să-i cucerească pe cei trei juraţi, cu vocea sa superbă și unică. A venit la X Factor datorită prietenilor.

În sezonul din 2014, Alexandra Crişan a reuşit să-i cucerească pe cei trei juraţi, cu vocea sa superbă și unică. A venit la X Factor datorită prietenilor.

Au tot bătut-o la cap să încerce, pentru că merită. “Am ajuns aici după foarte multe certuri cu prietenii mei, pentru că îmi spuneau că nu fac nimic cu viaţa mea. La un moment dat, m-am hotărât să încerc şi eu.”

Deș o tragedie din familie a făcut-o să renunţe la visul său, tânăra s-a prezentat în fața juriul și a impresionat o sală întreagă. “Am dorit să urmez un vis de-al tatălui meu. A murit când aveam 13 ani şi şi-a dorit ca eu şi sora mea să devenim notari”, povestea Alexandra.

“Am renunţat la muzică pentru o perioadă destul de mare de timp. Dar ceva din mine încă mai încearcă să se agaţe de muzică. Am să cânt gândindu-mă la tata”, mai spunea aceasta.

A ales super hitul “Purple rain”, al lui Prince și s-a descurcat de minune. "Ai un timbru extraordinar, ai forţă, ai senzualitate în voce. Alexandra, apucă-te serios de muzică!”, a spus Ştefan Bănică, emoționat.

Ultimele știri