Antena Căutare

În memoria mamei lui, MIRKO OLIVA și-a pus tot sufletul pe scenă! Jurații, cu lacrimi în ochi și piele de găină!

Încă un italian pe scena X Factor, încă un moment care ne face curioși. La 34 de ani, Mirko Oliva a urcat pe scena din România pentru a-i cânta mamei lui.

Încă un italian pe scena X Factor, încă un moment care ne face curioși. La 34 de ani, Mirko Oliva a urcat pe scena din România pentru a-i cânta mamei lui.

Și-a pierdut mama încă din copilărie, iar maturitatea după acest eveniment nefericit i se citește în ochi. Partea frumoasă a poveștii este că Mirko a rămas cu ceva frumos. Cu talentul. Moștenit de la ea.

Tot pentru ea, drumurile de la Roma l-au dus la X Factor România. Atunci când cântă, simte că vorbește cu mama lui, iar asta îl umple de emoție și are darul de a transmite asta publicului și veți vedea, și vouă, cei care vă uitați acum la el de acasă.

Știm deja cât suflet pune și artista Adele în melodiile sale, pline de povești adevărate. Și povestea lui Mirko este pe bune, iar interpretarea “Someone like you” ne-a transmis mult, emoție ar fi un cuvânt mic.

Un timbru minunat, cum a spus Horia Brenciu, un tânăr frumușel cum a adăuat Delia, dar și un italian cu voce foarte bună, cum a concluzionat Ștefan. Mirko Oliva merge mai departe cu 3DA!

Alexandru Bucur, baschetbalistul cu voce de cuceritor, a dat pasa corectă pentru trei de DA!... 15 ani, şapca întoarsă, RAP-ul e la el acasă! Alexandru Orian, puştiul talentat "posedat de haioşenie"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x