Antena Căutare

In sfarsit, Bittman a fost dat spre adoptie: i-a cazut EI la picioare

Daca pana acum, la auditiile X Factor s-au prezentat tot felul de personaje celebre de peste Ocean, precum Shakira, Marilyn Manson, Robert Pattinson sau Jessie J, acum a venit si randul unui personaj autohton sa incerce sa impresioneze juriul. Oana Roman.

Galerie
"Voi canta pana nu voi mai avea glas"

Daca pana acum, la auditiile X Factor s-au prezentat tot felul de personaje celebre de peste Ocean, precum Shakira, Marilyn Manson, Robert Pattinson sau Jessie J, acum a venit si randul unui personaj autohton sa incerce sa impresioneze juriul. Oana Roman.

Oana Roman de la X Factor seamana cu tiza sa doar la nume, pentru ca fetele n-au in comun nici varsta, nici profesia. Oana a noastra are 23 de ani, e din Iasi si e studenta in anul 3 la Conservator, la canto clasic. Nici in timpul liber nu se poate dezlipi de muzica: e solista unei formatii, alaturi de care sustine recitaluri la nunti. E atat de dedicata construirii unei cariere, incat de un an nu a avut niciun iubit. “Voi canta pana nu voi mai avea glas”, promite Oana.

Si-a dat seama ca ar putea face o cariera din muzica abia in clasa a 10-a, datorita iubitului de atunci, care canta hip-hop. “Ti-a distrus viata, clar!”, vine remarca lui Cheloo. Dar e departe de realitate. Dupa ce mama sa a auzit refrenul pe care Oana il inregistrase pe melodia prietenului, a hotarat sa o dea la liceul de arta. Abia atunci a simtit Oana ca isi gaseste locul.

“Sunt vorbareata, stiu. Cand nu vorbesc, cant!”. Pai sa cante, atunci. Alege “If I Ain’t Got You”, una din piesele cele mai emotionante si grele ale Aliciei Keys. Incepe frumos, juratii sunt atenti. Si apoi face ceva nemaintalnit pe scena X Factor. Se asaza... pe jos. Nu se opreste din cantata insa. Vocea sa e de ajuns sa il determine si pe Bittman sa faca un lucru in premiera. Hotarat, acesta se duce langa frumoasa concurenta si isi asaza capul in poala ei. Oana se apleaca si parca ii canta la ureche toata melodia, doar juratului. Emotionata, Delia se pune si ea cu capul pe umarul lui Cheloo.

“Sa stii ca nu-i rau acolo la ea in poala”, ii spune Bittman lui Cheloo, asteapta cu un zambet larg momentul propice ca sa ii dea replica solistului Holograf. Nu poate sa se abtina, mai ales dupa un asemenea moment, e clar. “In sfarsit, domnul Bittman a fost dat spre adoptie”, remarca el. Continua: “E clar ce verdict o sa dea...”. Juratul il contrazice insa, marturisind ca a scrfis pe foaie ce verdict o sa-i dea tinerei, inca de la primele acorduri, inainte sa i se alature pe scena. Bittman spune un DA tare si raspicat, urmat de alte doua raspunsuri afirmative de la ceilalti jurati, amandoi impresionati de vocea, prezenta scenica si naturaletea tinerei.

Dupa ce Oana iese bucuroasa din scena, Cheloo isi motiveaza, in gluma, decizia “A avut atata de grija de tine...”, ii spune lui Bittman. Delia il avertizeaza insa: “Sa vedem ce parere are tatal”, care a stat in sala. Juratul nu-si face insa probleme: “O sa fie fericit, a trecut fata mai departe!”.

Surpriza: Au repetat in camera de machiaj si azi vin pe scena X Factor!... Poveste de mai...cu mana in sold...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x