Antena Căutare

Invidia asta, dom'le...Nerăbdătoare să intre pe scenă, Gabriela o dă în bară! “Nu cred că am fost praf, lumea a aplaudat de două ori”. Hm… Să fie piesa de vină?!

Gabriela Radu are 29 de ani şi e din Bucureşti. Să mai spunem că este “frumuşică, vorbăreaţă, talentată”, dar mai ales modestă?! Dar nu mai bine lăsăm juriul să decidă?

Gabriela Radu are 29 de ani şi e din Bucureşti. Să mai spunem că este “frumuşică, vorbăreaţă, talentată”, dar mai ales modestă?! Dar nu mai bine lăsăm juriul să decidă?

“Am încredere în mine şi în momentul de pe scenă. E prima oară când cânt de faţă cu atâţia oameni”… Îşi alege o piesă cu notorietate în festivalurile internaţionale de muzică – Whitney Houston – “I Will Always Love You”, dar fără prea mare succes, se pare.

“Îmi pare rău, eşti de nota 2”, îi spune Delia. Din păcate, nici Ştefan nu este prea incanatat: “Draga mea, nu ştiu cum e la agenţia ta imobiliară, dar dacă vinzi case aşa cum cânţi… e grav, dai faliment".

N-a fost să fie de data asta, aşa că pleacă acasă cu patru de “Nu”… Nu înainte, însă, de a preciza că juraţii au fost prea aspri, cum altfel?! “Nu cred că sunt aşa praf, publicul a aplaudat de două ori”. Ce ţi-e şi cu invidioşii ăştia…

Poştaşul i-a dat pe spate pe juraţi! Dorian, rapperul cu rimele la el: "Pentru mine asta e ultima şansă, ultimul tr... Un boţ de bucurie pe scenă “X Factor”! E mică, dar cu o voce mare. Doamnelor şi domnilor, faceţi cunoştinţă cu Sara: “Eş...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x